A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гімн у День єднання

Представники апарату виконавчого комітету, виконкому та депутатського корпусу Жашківської міської ради з нагоди Дня єднання виконали гімн біля піднятих стягів. Єднаймося і будьмо єдиними! Вірмо в Українуу та її непереможність!

11:40 16.02.2022

У Тетерівці вдев'яте розіграли перехідний волейбольний кубок пам'яті Павла Дзьоми

12 лютого у Тетерівці, що входить до складу Жашківської громади, відбулась значима спортивна подія – дев'ятий відкритий волейбольний турнір, присвячений пам'яті майстра спорту, педагога і тренера –тетерівчанина Павла Петровича Дзьоми.

08:10 16.02.2022

У громаді запрацював новий спортивний осередок для теоретичного навчання та фізпідготовки юного і дорослого спортсмена (ВІДЕО)

Днями у Жашкові відбуласася приємна подія – на базі Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 урочисто відкрили спортивну залу теоретичного навчання та кімнату фізичної підготовки юного і дорослого спортсмена, що, передбачається, використовуватиметься для проведення навчально-тренувальних занять вихованців та спортсменів СК «Жашківська громада» , який представляють юні і дорослі футболісти.

15:38 04.02.2022

Волейбол у Жашківській громаді: вітаємо чемпіонів і призерів змагань!

З метою популяризації здорового способу життя, розвитку фізичної культури і спорту в громаді, відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради системно проводяться змагання з різних видів спорту.

12:39 04.02.2022

Показник захворюваності на COVID-19 та ГРВІ стрімко зростає (ВІДЕО)

У Жашківській громаді, як і загалом по всій Україні, із січня спостерігається погіршення епідситуації. Зростає показник захворюваності на COVID-19 та гострі респіраторні вірусні інфекції. Хвороби поширюються як серед дорослого, так і дитячого населення. Все більше пацієнтів звертаються до медичних закладів за допомогою, лікуються як амбулаторно, керуючись рекомендаціями сімейних лікарів, так і в стаціонарному відділенні КЗ «Жашківська багатопрофільна лікарня».

16:47 02.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь