Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Кінопоказ

Кінопоказ

У рамках військово-патріотичної роботи та агітаційно-просвітницької діяльності серед молоді громадська організація «Спілка учасників АТО Жашківщини» спільно з Черкасиоблкіно та підтримці міського голови Ігоря Цибровського,  голови Жашківської РДА Сергія Бойка – 21 лютого 2018 року о 13:00 в Районному будинку культури проходитиме презентація та показ фільму «КІБОРГИ».

13:08 15.02.2018

Турнір пам’яті Павла Дзьоми

Турнір пам’яті Павла Дзьоми

3 лютого на базі спортивного залу Тетерівської школи відбувся турнір з волейболу присвячений пам'яті Дзьоми Павла Петровича.

11:15 09.02.2018

Пси-безхатьки

Пси-безхатьки

Депутати розроблятимуть міську програму регулювання чисельності безпритульних тварин Пси-безхатченки несуть потенційну небезпеку жителям населених пунктів. Боротися із проблемою бездомних тварин можливо. І у свій час в Україні вдавалися до їх винищення. Втім, на думку дослідників, регулювання чисельності безпритульних тварин у такий спосіб протизаконне, негуманне, фінансово витратне і неефективне. Тому вирішення цього питання вимагає принципово іншого підходу, з урахуванням сучасних технологій контролю популяції безпритульних тварин та дотримання вимог чинного законодавства України.

11:13 09.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь