A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Впорядкування кладовищ – основне завдання напередодні поминальних днів (ВІДЕО)

Дата: 27.04.2022 16:08
Кількість переглядів: 302

Одним із важливих аспектів весняного прибирання у Жашківській МТГ є впорядкування кладовищ. Тож, щороку, напередодні Великодніх свят, зокрема й поминальних днів, виробничим управлінням житлово-комунального господарства, під контролем очільника громади Ігоря Цибровського, здійснюється комплекс робіт по догляду за місцями останнього спочинку – як у самому місті, так і в селах. І цьогорічна весна – не виняток. Попри складну ситуацію в країні, в Жашківській МТГ нині відносно спокійно, тож роботи з благоустрою виконуються згідно з планом й уже на завершальному етапі.

Наразі особлива увага спрямована найбільшому у місті, центральному, кладовищі по вул. Княгині Ольги. Аби люди, які не мають транспорту, мали змогу прибратися на могилках рідних, міським головою Ігорем Цибровським проведено перемовини з перевізником щодо підвезення населення до самого кладовища. З метою економії паливо-мастильних матеріалів, що використовуються комунальною технікою, на території кладовища доставили сміттєві баки. Це дає змогу накопичувати сміття та вивозити його рідше. Також, у зв’язку з потребою, розширено територію поховань, нову відведену ділянку уже сплановано та упорядковано.

Навіть така належна підготовка до поминальних днів не означає, що можемо за традицією відвідувати кладовища в період дії воєнного стану. Офіційної заборони поки немає, але очільник громади Ігор Цибровський закликає усіх не наражати на небезпеку себе і своїх близьких, не створювати скупчень населення і транспорту у місцях останнього спочинку, перенести візит на інший день чи інший час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь