A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Своєчасна обрізка гілля – запорука безперервного електропостачання (ВІДЕО)

Дата: 28.04.2022 16:26
Кількість переглядів: 346

У більшості випадків причиною аварійних знеструмлень повітряних ліній електропередачі є дерева, висаджені в зонах цих ліній. Тому вчасне обрізання гілля – один із найпростіших і найдієвіших способів забезпечити безперервний розподіл електричної енергії. Загалом цей напрям роботи виконують працівники РЕМу. Втім є у Жашкові кілька вулиць, лінії електропередач яких знаходяться на балансі Жашківського ВУЖКГ та відповідно обслуговуються комунальниками: Горіхова, В’ячеслава Чорновола, Чайковського, Паркова, Островського, пров. Парковий та Восьмипланівка (р-н стадіону). Цими днями почергово на кожній вулиці проводиться санітарна обрізка гілля, яке після його підсихання буде подрібнено на щепу і прибрано з територій.

Така профілактична робота здійснюється після знеструмлення вулиць задля безпеки, тож міський голова Ігор Цибровський звертається до їх жителів з проханням поставитися до тимчасових незручностей з розумінням.

Також очільник громади наполегливо просить усіх, хто має питання щодо роботи міської ради, зокрема в напрямку благодійної діяльності в період воєнного стану, звертатися безпосередньо до нього, а не зводити наклепи чи поширювати у соціальних мережах неправдиву інформацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь