Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

"Багалія"

"Багалія"

10 березня відбудеться зустріч із авторкою роману «Жашківські равлики» Юлією Матту. Книга знайшла своїх читачів у різних куточках України, в Канаді, Техасі, Італії. Цього разу Юлія презентуватиме свою другу книгу – «Багалія». Але їде Юлія Мату до улюбленого міста Жашків не лише із новим виданням, а й з сюрпризами та подарунками. Чекаємо Вас 10 березня о 12:00 у читальній залі Жашківської центральної районної бібліотеки.

11:20 01.03.2018

Позачергова сесія

Позачергова сесія

У п’ятницю, 23 лютого, депутати збиралися на позачергову сесію Жашківської міської ради, аби нагально вирішити питання заборгованості за енергоносії, спожиті закладами освіти Жашківської міської об’єднаної громади.

14:56 26.02.2018

«Кіборги»

«Кіборги»

У Жашкові відбувся показ художнього фільму про захисників Донецького аеропорту під назвою «Кіборги». Як і в більшості інших міст України, фільм зібрав аншлаг у Жашківському районному будинку культури ім..П.Демуцького. організовано кінопоказ громадською організацією «Спілка учасників АТО Жашківщини» спільно з Черкасиоблкіно та при підтримці міського голови Ігоря Цибровського і  голови Жашківської РДА Сергія Бойка.

14:53 26.02.2018

Масляна в Скибині

Масляна в Скибині

«Масляна в Скибині» - під такою назвою 18 лютого пройшли народні гуляння в одному із сіл Жашківської міської об’єднаної громади. Подібне свято проводиться тут другий рік поспіль.

12:38 26.02.2018

Настільний теніс. Першість Жашківської міської об'єднаної громади

Настільний теніс. Першість Жашківської міської об'єднаної громади

17 лютого 2018 року в спортивному залі міської спеціалізованої школи №1 відбулась Першість Жашківської громади з настільного тенісу. Участь взяли 21 учасник з м. Жашків, с.Скибин, с. Червоний Кут. Перше місце виборов  Ліщук Cергій (Жашків), другу сходинку посів Коваль Олександр (Жашків), бронзу та звання кращого гравця Остапенко Олег (Жашікв).

11:42 26.02.2018

Масляна на порозі - веснонька у дорозі

Масляна на порозі - веснонька у дорозі

17 лютого жителі та гості Жашківської міської об’єднаної громади святкували Масницю. Позитивний настрій учасникам дійства дарували учасники художньої самодіяльності Жашківського міського та сільських Вільшанського, Литвинівського, Марійківського і Скибинського будинків культури, духовий оркестр, дитячий зразковий ансамбль гармоністів (керівник І.Сухий).

11:32 26.02.2018

Мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого Україна відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-у річницю виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану. Власне, біля пам’ятного знака воїнам-інтернаціоналіста цього дня проходив мітинг. Традиційно, в урочистостях взяли участь представники влади різних рівнів, трудові колективи, ветерани – учасники бойових дій в Афганістані, рідні загиблих.

11:05 16.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь