Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Прогноз погоди на 19-28 травня. Штормове попередження!

Прогноз погоди на 19-28 травня. Штормове попередження!

На погоду Черкащини продовжують впливати атмосферні фронти циклону, який рухається по півночі країни на схід. Тому у суботу та неділю очікуються короткочасні дощі в супроводі грози.  Вітер західний, посилений. Температурний фон в цей період знизиться на 2-3º. Температура повітря вночі 8..13º, вдень 17..22º.

11:11 19.05.2018

День вишиванки (фото і відео)

День вишиванки (фото і відео)

Вишиванку українці здавна вважали оберегом, адже кожен стіночок, кожен символ – це замовляння на захист від злого та програмування на краще майбутнє. Сьогодні вишиванка – це атрибут  національної культури, самобутності українського народу, одяг, що набирає нової популярності. Саме тому День вишиванки, що відзначається у світі у третій четвер травня, набуває нового змісту.

21:55 17.05.2018

Надання адмінпослуг Жашківською міською радою (ВІДЕО)

Надання адмінпослуг Жашківською міською радою (ВІДЕО)

Відділ державної реєстрації апарату виконавчого комітету Жашківської міської ради надає послуги з реєстрації речових прав на нерухоме майно, реєстрації юридичних та фізичних осіб в межах Черкаської області, також проводить реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання в межіх Жашківської міської об’єднаної громади.

16:04 16.05.2018

"Гуцульська родина" (відео)

"Гуцульська родина" (відео)

З 2 по 7 травня у смт.Ясіня Рахівського району Закарпатської області проходив ІІІ Міжнародний Конкурс « Гуцульська родина – 2018». До участі запрошувалися хореографічні, вокальні, інструментальні, театральні колективи, солісти та малі форми, що працюють в різних жанрах мистецтва а також майстри декоративно-прикладного мистецтва та живопису з усіх областей України а також запрошуються учасники із за меж України, мистецькі колективи Гуцульської діаспори світу.

13:21 16.05.2018

Прогноз погоди на 15-19 травня

Прогноз погоди на 15-19 травня

На  зміну  аномально  жаркій  погоді   із північно-східними вітрами на Жашківщину   надійшло  холодне  повітря.  Нестійку  з  короткочасними грозовими  дощами  погоду   продовжить  формувати висотний циклонічний вихор, який розташувався над Вінниччиною.  Температура повітря вночі 8..10º, вдень 18..20º.  Друга  половина  тижня  обіцяє бути більш теплою, з температурою вночі 10..15º, вдень 20..25º,  проте ймовірність грозових дощів залишається. 

14:57 14.05.2018

Родинне свято (відео)

Родинне свято (відео)

З нагоди Дня матері та Дня сім’ї у м.Жашків, селах Вільшанка, Марійка та Скибин, що входять до Жашківської міської об’єднаної громади, відбулися святкові концерти.

14:22 14.05.2018

Урочистості 9 травня (відео)

Урочистості 9 травня (відео)

З нагоди Дня пам’яті і примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у населених пунктах Жашківської міської об’єднаної громади  пройшли урочистості.  Зокрема, і в Жашкові. Сочатку жителі і гості міста мали можливість взяти участь у заходах районного рівня, а трохи згодом – у міських. Жашківчани вшанували пам’ять загиблих та віддали шану учасникам і свідкам тих кривавих подій, взявши участь в урочистій ході, покладанні квітів та концерті, що проводилися біля міського будинку культури (мікрорайон Цукрозавод). До організації заходу долучилися учасники художньої самодіяльності, особливо активними були  діти різного віку.

14:07 12.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь