A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Леміщисі (Жашківська МТГ) відкрили бювет з питною водою (ВІДЕО)

Дата: 24.06.2022 11:09
Кількість переглядів: 281

Коли влада і бізнес працюють в тандемі на розвиток краю – завжди буде результат. Свідченням цьому є чергова добра справа, реалізована завдяки співпраці міського голови Ігоря Цибровського з депутатами й підприємцями Віктором і Сергієм Вусиками. Неодноразово Віктор Миколайович і Сергій Вікторович долучалися до вирішення питань, що стосуються життєдіяльності громади, зокрема й – водопостачання на селі, де централізованих водогонів  немає, а рівень води в криницях поступово знижується, особливо – в період літньої спеки. Хорошою альтернативою для врегулювання цієї екологічної проблеми є встановлення колонок, фонтанчиків, бюветів для загального користування.  У свій час такі джерела питної води, завдяки родині Вусиків, з’явилися у Жашкові та Литвинівці, а днями – у селі Леміщиха.

На будівництво та облаштування бювету Благодійною організацією «Благодійний Фонд сім’ї Вусик «Родина» було виділено 250 000 гривень. Скважину, глибина якої сягає120 метрів, передано на баланс Жашківської міської ради.

Бювет у Леміщисі розмістився  в самому центрі села, тож усі місцеві жителі та, навіть, гості матимуть безперешкодний доступ до нього.

Очільник громади Ігор Цибровський і староста Леміщиського старостинського округу Микола Часовенко подякували місцевим орендарям земель – Віктору і Сергію Вусикам – за реалізацію вдалого і вкрай важливого для населення проєкту та висловили сподівання, що користувачі поважатимуть чужий труд і берегтимуть нове джерело питної питної води.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь