A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківська громада: Відзначаємо День Конституції, демонструючи єдність, героїзм і незламну волю українського народу! (ВІДЕО)

Дата: 28.06.2022 14:33
Кількість переглядів: 308

Сьогодні виповнюється 26 років з дня ухвалення Головного Закону – Конституції України, основні принципи якої єднають український народ на шляху до Перемоги, у прагненні самостійно творити свою долю, впорядковувати державне життя, реалізовувати невичерпний потенціал нації, жити у незалежній, соборній державі, де найвищою цінністю є людина – її життя, здоров’я, недоторканність і безпека.

 

З нагоди відзначення Дня Конституції України, у Жашкові на площі Тараса Шевченка відбувся урочистий мітинг – за участі міського голови Ігоря Цибровського, його заступниці Віти Куровської, секретаря міської ради Алли Завертаної, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Марії Король, представників трудових колективів та пересічних громадян.

Патріотичний захід організований відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму спільно з підпорядкованим КЗ «Жашківський міський будинок культури» й аматорами сцени, за погодження начальника Черкаської обласної військової адміністрації.

 

Сьогодні ми не святкуємо, але ми славимо волелюбний і незламний український народ, ми демонструємо усьому світу свою єдність і героїзм, ми вшановуємо наших борців за незалежність України усіх часів, ми співчуваємо тим, хто постраждав внаслідок неправомірних, жорстоких дій ворога… Ми нічого не забудемо, не пробачимо і доведемо російському агресору, що право визначати й змінювати конституційний лад в Україні належить виключно українському народу.

 

Слава Україні! Україна переможе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь