Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Я маю право

Я маю право

З метою розвитку морально-етичних якостей дітей, формування у дітей та підлітків позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини, розвинення морально-етичних якостей дітей, соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їх самореалізації, творчого розвитку та з нагоди Дня захисту дітей Координаційною радою молодих юристів при Міністерстві юстиції України з 16 квітня по 2 червня 2018 року проводиться Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Я маю право». Представляємо роботи учнів ЗЗСО Жашківської міської ради, які подали свої роботи на конкурс.

10:36 11.05.2018

Прогноз погоди на 8 - 11 травня

Прогноз погоди на 8 - 11 травня

Більше тижня на Жашківщині утримувалася суха та спекотна погода.Погоду нашого краю в найближчі три дні формуватиме циклон над Чорним морем.

10:37 08.05.2018

Захищене і здорове покоління

Захищене і здорове покоління

Традиційно в останні квітневі дні в закладах освіти Жашківської міської ради  відбулася низка заходів у рамках відзначення  Всесвітнього дня охорони праці.

10:58 07.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь