Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гуртківці Жашківського міського будинку культури День закоханих зустріли творчо

Гуртківці Жашківського міського будинку культури День закоханих зустріли творчо

Із початку року на базі МБК запрацював гурток «Світ літератури» (кер.Світлана Сулима). Цього тижня одне із занять було присвячене темі кохання в поезії. В ході літературної години діти вчилися виразно читати вірші, аналізували інтимну лірику.

16:44 14.02.2019

Жашківські гармоністи отримали перемоги у міжнародному конкурсі

Жашківські гармоністи отримали перемоги у міжнародному конкурсі

Нещодавно відбувся міжнародний інтернет-конкурс Festival Contest (Італія, м. Ріміні). Участь у творчому змаганні взяли вихованці Зразкового дитячого ансамблю гармоністів (художній керівник – Іван Сухий). За результатами інтернет-голосуваня юні жашківчани отримали десять перемог. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

10:53 13.02.2019

"ЕДЕМ" - ЗОЛОТИЙ ЧЕМПІОН!

"ЕДЕМ" - ЗОЛОТИЙ ЧЕМПІОН!

8 ЛЮТОГО У КИЄВІ ВІДБУВСЯ IV ТУР на фінал чемпіонату України з хореографічного мистецтва «ART DANCE-2019». Народний хореографічний колектив "ЕДЕМ" завоювали титул ЗОЛОТИХ ЧЕМПІОНІВ і цим самим пройшли у фінал, який відбудеться у травні цього року. Колективом було представлено 4 номери з який "Шоколадний бум" ( середня група) та "BlackAndWhite" (старша група) взяли срібло. Хочемо зауважити, що це були прем"єри. "Посвята Жінці" - Золото Також маємо одну бронзу за номер "Pace of life". Виступи учасників чемпіонату оцінювало зіркове журі, зокрема Ілона Гвоздьова, Грег Чапкіс, Євгеній Кот та Богдан Урхов.

16:35 11.02.2019

Спорт на вихідних. Волейбол. Футзал. Панкратіон. Бокс

Спорт на вихідних. Волейбол. Футзал. Панкратіон. Бокс

ВОЛЕЙБОЛ. 9 лютого в спортивному залі Баштечківського ЗЗСО відбувся відкритий турнір з волейболу серед чоловіків, присвячений пам'яті Ковальського Петра Нестеровича, в змаганнях взяли участь команда Жашківської громади - с. Скибин, Бузівської громади, Жашківського району - с. Нагірна, с. Баштечки. У напруженій боротьбі команда с.Скибин виборола І місце.

15:42 11.02.2019

Волейбольний турнір пам'яті Павла Дзьоми (ВІДЕО)

Волейбольний турнір пам'яті Павла Дзьоми (ВІДЕО)

2 лютого у с.Тетерівка пройшов волейбольний турнір пам’яті вчителя фізичної культури Тетерівської школи Павла Петровича Дзьоми. Володарями перехідного кубака стали і торішні переможці – команда м.Жашків. Срібло в турнірі взяли спортсмени с.Скибин.

11:35 06.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь