A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення та звернення

УВАГА ! ТЕРМІНОВО ! 

 Є суттєва потреба в донорах крові усіх груп для надання медичної допомоги пораненим військовослужбовцям. Тож Жашківська багатопрофільна лікарня повідомляє, що проводитиме забір крові щоденно:

11:53 13.04.2022

УВАГА! Оголошення від ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях!

Шановні мешканці Донецької та Луганської областей, якщо ви чи ваші близькі стали свідками (потерпілими) від злочинної діяльності окупаційних військ збройних сил російської федерації або підконтрольних їм терористичних організацій «л/днр» та бажаєте надати свідчення з приводу вказаних обставин просимо вас звертатись через можливості месенджерів «WhatsApp», «Viber», «Telegram» та «Signal»:

10:28 13.04.2022

ЖИТЛО ДЛЯ ТИМЧАСОВО ПЕРЕМІЩЕНИХ

До Жашківської міської територіальної громади продовжують прибувати внутрішньо переміщені особи з регіонів, охоплених активними бойовими діями. Вони потребують прихистку. Тож прохання до всіх, хто має можливість надати їм житло для тимчасового проживання, повідомляти за телефоном цілодобової лінії зв'язку Жашківської міської ради (04747) 6-11-45. Жителі сіл нашої громади можуть звертатися безпосередньо до старост, які знаходяться на місцях.

15:19 11.04.2022

! УВАГА !

Із 11 квітня Жашківська багатопрофільна лікарня відновлює забір крові усіх груп.

11:47 08.04.2022

Графік роботи відділень Нової пошти на території Жашківської громади

 У зв’язку з великою кількістю охочих скористатися послугами Нової пошти, відділення №1 та №2 у м. Жашків працюватимуть до 19:00. Також надаємо графік роботи інших відділень, що є на території Жашківської МТГ.

17:10 06.04.2022

Шановні споживачі !

  Жашківське виробниче управління житлово-комунального господарства працює в штатному режимі, надає безперебійно послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, вивозу твердих побутових відходів, утримання системи водопостачання та водовідведення

10:04 05.04.2022

Оновлений графік роботи основних магазинів у Жашкові !

 У зв’язку зі зміною часових рамок комендантської години, магазини в Жашківській громаді змінюють свій графік роботи. Тому надаємо інформацію про те, в якому режимі наразі працюють основні маркети у Жашкові:

16:06 01.04.2022

Жашківське ВУЖКГ повідомляє !

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на підстанції по вулицях Паркова, Горіхова, В. Чорновола, Чайковського, Заводська та пр. Парковий, у понеділок 4.04 з 12:00 та упродовж вівторка 5.04, буде відсутнє електро - та водопостачання. Просимо зробити запас води та дякуємо за розуміння !

10:32 01.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь