A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення та звернення

До уваги мешканців Жашківської МТГ !

 Наближаються поминальні дні, в які ми зазвичай відвідуємо могили померлих рідних і близьких. Але не забуваймо, що наразі в Україні триває війна.

12:59 29.04.2022

До уваги жителів Жашківської територіальної громади !

  Оскільки насіння картоплі, яке отримала міська рада на початку тижня (близько 3 т.), успішно роздано, а потреба у ньому ще є (звертаються внутрішньо переміщені, малозабезпечені сім’ї тощо), оголошуємо нову акцію.

16:30 27.04.2022

До відома мешканців Жашківської громади !

 Відповідно до розпорядження міського голови Жашківської міської ради Ігоря Цибровського, виданого на основі спільного наказу Черкаської обласної військової адміністрації й Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, повідомляємо, що проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів на території Жашківської міської територіальної громади, у період воєнного стану, можливе виключно за умови їх обов’язкового письмового погодження з Черкаською ОВА.

12:45 27.04.2022

УВАГА ! ТЕРМІНОВО !

  Знову маємо суттєву потребу в донорах крові усіх груп для надання медичної допомоги пораненим військовослужбовцям. Тож Жашківська багатопрофільна лікарня відновлює забір крові та просить охочих стати донорами якнайшвидше звертатися до закладу.

12:44 27.04.2022

До уваги мешканців Жашкова та громади !

 Напередодні поминальних днів ми, зазвичай, упорядковуємо місця поховання своїх рідних. Тож для тих, хто має потребу в транспорті, повідомляємо, що автобус за маршрутом № 2 «Городище – Цегельний завод» упродовж трьох наступних днів (27.04-29.04) продовжить свій рух до Нового (центрального) кладовища по вул. Княгині Ольги, відповідно вказаного нижче графіку.

12:42 26.04.2022

До відома мешканців Жашківської територіальної громади

Відсьогодні,25.04.22., у міській раді можна безплатно отримати насіння картоплі голландської селекції. Посадковий матеріал надаватиметься як власникам приватних домогосподарств, так і внутрішньо переміщеним особам, які оселились на території громади й планують садити городину.

09:46 25.04.2022

УВАГА ! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ !

 У ніч на Великдень комендантська година на Черкащині, а отже і в Жашківській МТГ, все-таки діятиме, як і по всій країні: з 23:00 (суботи) до 5:00 (неділі). Тож освячення великодніх кошиків можливе лише після комендантської години і впродовж дня.

14:15 23.04.2022

До уваги мешканців Жашківської територіальної громади !

 Відсьогодні у Жашківській міській раді можна безплатно отримати якісне насіння різних овочевих культур та зелені. У першу чергу посадковий матеріал надаватимуть приватним домогосподарствам, багатодітним сім’ям та переселенцям.

17:02 20.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь