A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення та звернення

Шановні споживачі !

  Жашківське виробниче управління житлово-комунального господарства працює в штатному режимі, надає безперебійно послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, вивозу твердих побутових відходів, утримання системи водопостачання та водовідведення

10:04 05.04.2022

Оновлений графік роботи основних магазинів у Жашкові !

 У зв’язку зі зміною часових рамок комендантської години, магазини в Жашківській громаді змінюють свій графік роботи. Тому надаємо інформацію про те, в якому режимі наразі працюють основні маркети у Жашкові:

16:06 01.04.2022

Жашківське ВУЖКГ повідомляє !

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на підстанції по вулицях Паркова, Горіхова, В. Чорновола, Чайковського, Заводська та пр. Парковий, у понеділок 4.04 з 12:00 та упродовж вівторка 5.04, буде відсутнє електро - та водопостачання. Просимо зробити запас води та дякуємо за розуміння !

10:32 01.04.2022

Центральна бібліотека запрошує

Багато українців у цей нелегкий для України час змушені покинути свій дім. В нашому місті зараз перебувають багато біженців, переселенців з окупованих територій, населених пунктів, де ведуться бойові дії. Тож для всіх, хто проживає на території Жашківської громади, центральна бібліотека надає послуги:

10:21 01.04.2022

НАГАДУЄМО !!

Комендантська година в Жашківській МТГ з 21:30 по 6:00!

10:03 01.04.2022

Надання психологічної підтримки фахівцями (консультантами) КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Жашківської міської ради на період воєнного стану

  У приміщенні Відділу освіти за адресою м.Жашків, вул.Соборна,56 фахівцями (консультантами) Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Жашківської міської ради надаються (безкоштовні) психологічні та психотерапевтичні послуги дітям з особливими освітніми потребами, а також тимчасово переміщеним особам.

14:09 29.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь