A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення та звернення

 Увага!  Громадське обговорення!

          За поданням Жашківської міської ради оголошується громадське обговорення детального плану території земельної ділянки за адресою:  вулиця Одеська,2-з міста Жашкова Жашківського району Черкаської області з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення території та параметрів забудови земельної ділянки по вул. Одеській, 2-з в м Жашків з визначенням всіх планувальних обмежень згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами для розміщення магазину непродовольчих товарів.

14:55 21.09.2019

Увага! Важлива інформація!

Шановні суб’єкти господарювання! Жашківська міська рада відповідно до ч. 3 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 823 «Деякі питання здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю», з метою ефективного забезпечення реалізації   виконавчими органами міських рад об’єднаних територіальних громад своїх повноважень щодо здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю, доводить до вашого відома про відновлення перевірок, які проводитимуться інспектором праці Жашківської міської ради у формі інспекційних відвідувань та невиїзних інспектувань.

15:57 20.09.2019

Увага! Конкурс!

«Інформація про проведення конкурсу з визначення

15:55 20.09.2019

Увага!  Громадське обговорення!

   За поданням Жашківської міської ради оголошується громадське обговорення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Одеська,1-а в місті Жашків Черкаської області з метою розміщення складських приміщень з адмінбудівлею, визначення планувальних обмежень щодо розміщення будівель та споруд в межах  земельної ділянки, згідно державних будівельних та санітарно-гігієнічних норм, встановлення параметрів забудови та ландшафтної організації території, для використання земельної ділянки за цільовим призначенням землі транспорту для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, а також для отримання  містобудівних умов та обмежень на забудову земельної ділянки.

17:15 19.09.2019

 Увага!  Громадське обговорення!

  За поданням Жашківської міської ради оголошується громадське обговорення детального плану території земельної ділянки кадастровий номер 7120910100:02:001:1936 площею 0,0534 га, розташованої в місті Жашкові Черкаської області по вулиці Волошковій, 15 з метою розподілу земельної ділянки та виконання статті 24 Закону  України «Про регулювання містобудівної діяльності», в частині зміни цільового призначення однієї частини земельної ділянки з цільового призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд цільове призначення для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

17:13 19.09.2019

Оголошення. Сесія

25 вересня 2019 року о 10:00 в залі засідань Жашківської районної ради відбудеться 18 чергова сесія Жашківської міської ради VIII скликання. На зібрання запрошуються депутати обласної, районної, міської рад, члени виконавчого комітету, голова Жашківської районної державної адміністрації, голова Жашківської районної ради, керівники підприємств, установ та організацій, представники громадських організацій та засобів масової інформації.

12:32 19.09.2019

Увага! Конкурс!

Жашківське виробниче управління житлово-комунального господарства  оголошує  конкурс на виконання робіт по об’єкту: « Капітальний ремонт системи опалення приміщення готелю по вул.Соборна,50 в м.Жашків Черкаської області»   зі слідуючим переліком документів:»

08:25 13.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь