A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення та звернення

Скликання 17 позачергової сесії Жашківської міської ради

11 вересня 2019 року о 10:00 в залі засідань Жашківської районної ради відбудеться 17 позачергова сесія Жашківської міської ради VIII скликання. На зібрання запрошуються депутати обласної, районної, міської рад, члени виконавчого комітету, голова Жашківської районної державної адміністрації, голова Жашківської районної ради, керівники підприємств, установ та організацій, представники громадських організацій та засобів масової інформації.

11:09 09.09.2019

Увага! Конкурс!

Інформація про проведення  конкурсу з визначення виконавця послуг з виготовлення технічної документації з  нормативної грошової оцінки земель села Марійка Жашківського району Черкаської області

16:02 28.08.2019

Увага! Конкурс!

«Інформація про проведення  конкурсу з визначення виконавця послуг з виготовлення технічної документації з  нормативної грошової оцінки земель села Вільшанка Жашківського району Черкаської області

15:58 28.08.2019

 Увага!  Громадське обговорення!

За поданням Жашківської міської ради оголошується громадське обговорення змін до детального плану території земельної ділянки для розміщення  спортивно-оздоровчого комплексу по вул. Соборній, 36 в м. Жашкові Черкаської області.

09:33 23.08.2019

Громадське обговорення: проект Стратегії розвитку Жашківської громади

У рамках проекту «Сприяння стратегічному розвитку територіальних громад малих міст», що реалізується АМУ спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та фінансується Урядом Федеративної республіки Німеччини і Європейським Союзом та з метою забезпечення сталого економічного й соціального розвитку Жашківської об’єднаної територіальної громади відповідною робочою групою було розроблено проект Стратегії розвитку Жашківської міської об’єднаної територіальної громади до 2027 року, що виноситься на громадське обговорення. Пропозиції та зауваження приймаються в письмовій формі за адресою вул.Захисників України,17, м.Жашків.  

12:18 20.08.2019

Увага! Громадське обговорення!

    Відповідно до статей 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Порядку громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555, з метою оприлюднення проектів містобудівної документації на місцевому рівні та доступ до цієї інформації громадськості щодо врахування громадських інтересів  Жашківська міська рада повідомляє наступне.

09:43 20.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь