A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Вийшов на небесну позицію: Жашківська громада попрощалася з Героєм – В. Шинкарським із Скибина (ВІДЕО)

Дата: 22.06.2022 18:17
Кількість переглядів: 413

Війна продовжує забирати найкращих, хто без вагань і роздумів став на захист України.

Чорний день жалоби сьогодні у селі Скибин та загалом у Жашківській територіальній громаді, бо ж провели в останню дорогу свого земляка – Героя сучасності, 39-річного Віктора Шинкарського. Прощалися із воїном на колінах, утворивши живий коридор пам’яті та схиливши голови перед світлою пам’яттю вірного сина України.

Віктор Григорович Шинкарський (03.01.1983 р.н.) – молодший сержант по мобілізації, механік – водій медичного пункту 1 механізованого батальйону, у важкий для країни час, 25 лютого, без вагань став на її захист, маючи вже бойовий досвід в АТО. Віктор сміливо відстоював суверенітет і незалежність своєї держави, залишався вірним військовій присязі до останнього подиху. 18.06.2022 р. Віктор Шинкарський загинув від отриманих поранень, несумісних з життям, у результаті здійснення противником ракетних ударів по позиціях підрозділу в районі піонерського табору в м.Торецьк Донецької обл.

Мужній воїн залишив по собі добру пам’ять в серцях рідних, друзів, бойових побратимів, односельців, колег. Віктор Григорович був відповідальним і шанованим працівником аварійно-диспетчерської служби Жашківського відділення АТ «Черкасигаз», добрим сином, люблячим чоловіком і батьком, турботливим братом.

Поділяють горе рідних і близьких Віктора Шинкарського та висловлюють їм щирі співчуття з приводу непоправної втрати  міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконкому Жашківської міської ради. Ми не забудемо ніколи, як дорого коштує мирне небо над головою! Ми ніколи не пробачимо російським загарбникам тих жертв і страждань, які вони принесли на нашу землю. Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи Батьківщину! Герої не вмирають!

Вічна пам’ять і слава Віктору Шинкарському…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь