A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

На випадок тривалих відключень світла – Пункти Незламності (ВІДЕО)

Дата: 25.11.2022 18:36
Кількість переглядів: 282

У разі повторних масованих російських ударів і довготривалого знеструмлення активується робота пунктів незламності – місць, куди люди зможуть прийти в будь-який час доби та отримати безоплатні базові послуги. Окрім подачі електроенергії там передбачається наявність тепла, води, місць для відпочинку, медичних аптечок, речей, необхідних для мам та маленьких дітей. Також у пунктах незламності можна буде дізнатись, де працює найближча АЗС, банківське відділення, аптека, магазин тощо.

Запрацював проєкт підтримки людей «Пункт Незламності» і в Жашківській громаді. Наразі сучасні модульні пункти розгорнуто в приміщенні КЗ «Жашківський міський будинок культури» за адресою: м. Жашків, вул. Соборна, 49, та в пожежно-рятувальній частині за адресою: м. Жашків, вул. Перемоги, 6. Їх продовжують вдосконалювати, укомплектовувати відповідно до потреб, які можуть виникати у громадян під час тривалого знеструмлення. Але загалом об’єкти готові до використання за призначенням.

Як зазначає міський голова Ігор Цибровський: «Сподіваємось на краще, але й готуємось до найгіршого! Якщо подібні ситуації з відключенням електроенергії повторюватимуться і затягуватимуться в часі, все більше людей потребуватиме прихистку й допомоги – розглядатимемо можливість в облаштуванні додаткових пунктів незламності. Сьогодні маємо триматися разом. Допомагаючи один одному – зможемо пройти цю зиму!»

 

 

‼️ВАЖЛИВО‼️ ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ❗️

  З МЕТОЮ НЕДОПУЩЕННЯ ПОШИРЕННЯ ФЕЙКІВ, ВВЕДЕННЯ НАСЕЛЕННЯ В ОМАНУ, нагадуємо офіційні інформаційні ресурси Жашківської міської ради. За інші джерела, які копіюють та видозмінюють нашу інформацію, Жашківська міська рада відповідальності не несе.
 
- ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі  https://t.me/ZhashkivmTG 

- у Фейсбуці https://www.facebook.com/zhOTG , https://www.facebook.com/groups/mistsevinovyny

- Ютуб: https://www.youtube.com/channel/UCx87pTkyhMAMlPuguN_VqyA 

- на офіційному веб-сайті Жашківської міської ради https://zhashkivska-gromada.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь