A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

З піснею РАЗОМ до Перемоги!

З піснею РАЗОМ до Перемоги!

Війна змінила життя кожного з нас, змінила цінності та пріоритети. Але незмінним залишається одне – віра в Україну й у нашу Перемогу. Із цієї вірою сьогодні кожен на своєму фронті продовжує робити усе можливе, щоб підтримати армію. Й аматори сцени Жашківської громади не стоять осторонь. За останні кілька місяців у селах громади відбувся справжній сплеск патріотичного духу – проведено низку благодійних заходів на підтримку ЗСУ – у рамках благодійного марафону  «З піснею до Перемоги».

14:22 02.12.2022

Передали вантаж підтримки на Херсонщину (ВІДЕО)

Передали вантаж підтримки на Херсонщину (ВІДЕО)

Наприкінці минулого тижня на деокуповану Херсонщину попрямувала гуманітарна допомога від Жашківської міської територіальної громади. Зранена росіянами область потребує зараз буквального всього – про це від своїх близьких і друзів добре знає Сергій Годьмаш – мешканець Херсонщини. Сергій Петрович у квітні змушений був покинути рідну домівку та рятувати свою сім’ю, яка знайшла прихисток у Жашкові й уже тут продовжила свою лікарську діяльність.

10:17 01.12.2022

Соколівські волейболісти знову ПЕРЕМОЖЦІ

Соколівські волейболісти знову ПЕРЕМОЖЦІ

 27 листопада 2022 року "Черкаським ОЦФЗН "СПОРТ ДЛЯ ВСIХ", у рамках 11-го етапу фізкультурно-оздоровчих заходів "Активні парки - локації здорової України" був проведений Аматорський турнiр з волейболу.

08:54 30.11.2022

!!Ситуація наразі!! 29.11.2022, 16:00 (ВІДЕО)

!!Ситуація наразі!! 29.11.2022, 16:00 (ВІДЕО)

У зв'язку з нестабільною ситуацією в енергосистемі України, цими днями, а саме 29 і 30 листопада на території Жашківської громади застосовуватиметься наступний графік відключення електроенергії.  Зокрема у місті Жашків світло вимикатиметься із 17:00 до 21:00: 29 листопада - у мікрорайонах Городище, Посьолок, Центральний ринок і загалом в центральній частині міста; 30 листопада - у мікрорайонах Цукрового заводу, Цегельного заводу, Голівки, лікарні та Старого базару до Універмагу. !!Що стосується сіл Жашківської громади - відключення електроенергії проводитиметься упродовж доби за графіком 4 через 4 години. Такий графік передбачено лише на ці два дні! !ВАЖЛИВО: у разі сигналу "Повітряна тривога" електроенергія взагалі відмикатиметься з міркувань безпеки❗️  НАГАДУЄМО, що у Жашкові функціонує проєкт підтримки людей "Пункт Незламності"(ПН) - це місце, куди кожен може прийти у разі тривалого відключення електроенергії.  Там передбачена наявність тепла, води, світла, аптечок, інтернету, можна зарядити телефон. Сучасні модульні Пункти Незламності розгорнуті у: -КЗ "Жашківським міський будинок культури'', за адресою: м. Жашків, вул. Соборна, 49.  Графік роботи: ЦІЛОДОБОВО! -Пожежно-рятувальна частина, за адресою: м. Жашків, вул. Перемоги, 6. Графік роботи: ЦІЛОДОБОВО!  Тримаймось разом, будьмо терпимими, допомагаймо один одному! В єдності ми завжди можемо більше! !!ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ!  З МЕТОЮ НЕДОПУЩЕННЯ ПОШИРЕННЯ ФЕЙКІВ, ВВЕДЕННЯ НАСЕЛЕННЯ В ОМАНУ, нагадуємо офіційні інформаційні ресурси Жашківської міської ради. За інші джерела, які копіюють та видозмінюють нашу інформацію, Жашківська міська рада відповідальності не несе. - ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі https://t.me/ZhashkivmTG  

16:50 29.11.2022

Відділ освіти Жашківської міської ради запрошує жителів громади долучитись до ініціативи «Щедрий вівторок»

Відділ освіти Жашківської міської ради запрошує жителів громади долучитись до ініціативи «Щедрий вівторок»

  #GivingTuesday — благодійний рух, який виник у 2012 році з простою ідеєю — спонукати людей творити добро. За останні 10 років ця ідея переросла в справжній глобальний рух, який надихає мільйони людей у всьому світі об’єднуватися заради добрих справ. #ЩедрийВівторок — це Всеукраїнський день добрих справ, який є частиною глобального руху #GivingTuesday. У 2018 році Україна підписала меморандум про співпрацю з головним офісом.  

14:33 29.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь