A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення та звернення

Засідання виконавчого комітету

Відповідно до розпорядження міського голови від 17.09.2021 # 89-З відбудеться засідання виконавчого комітету Жашківської міської ради 28.09.2021 о 10:00 в залі засідань міської ради.

14:33 24.09.2021

Міжнародна агропромислова виставка „AgroExpo-2021“

Згідно з інформацією Кіровоградської обласної державної адміністрації (вх. від 15.09.2021 № 7481/01/01-31) з 29 вересня по 2 жовтня 2021 року в м. Кропивницькому відбудеться Міжнародна агропромислова виставка „AgroExpo-2021“ – наймасштабніша в Україні АПК виставка, яка входить у ТОП-10 найбільших аграрних виставок Європи. Виставка проходить за підтримки Міністерства економіки України, Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України та Міністерства аграрної політики і продовольства України.

08:49 23.09.2021

Навчальна програма «Стійкість до впливів: ухвалення рішень на основі роботи з інформацією»

Міністерство культури та інформаційної політики України запрошує представників органів державної влади та місцевого самоврядування взяти участь у навчальній програмі «Стійкість до впливів: ухвалення рішень на основі роботи з інформацією». Зазначену навчальну програму розроблено Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) для представників органів державної влади, політичних лідерів, представників місцевого самоврядування, аби допомогти їм орієнтуватись в інформаційному світі, медіаландшафті та великій кількості даних. Програму розроблено в межах проекту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні. Співорганізаторами заходу є МКІП, Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки. Мета програми полягає в тому, щоб ті, хто ухвалює рішення, могли впевнено ідентифікувати шкідливі інформаційні впливи та уникати їх, а також ухвалювати поінформовані рішення на користь своєї громади.

08:47 20.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь