A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення та звернення

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводять Всеукраїнську акцію «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

08:34 03.12.2021

Перелік актуальних пропозицій оренди об’єктів державної нерухомості в Черкаській області на грудень 2021 року

Фонд державного майна України підготував перелік актуальних пропозицій оренди об’єктів державної нерухомості в Черкаській області на грудень 2021 року. 

08:26 03.12.2021

Проєкт "Посилення спроможностей українських державних органів у сфері кібергігієни та кібербезпеки"

Для державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування Координатор проектів ОБСЄ  в Україні реалізує проєкт "Посилення спроможностей українських державних органів у сфері кібергігієни та кібербезпеки". У співпраці із Міністерством цифрової трансформації розроблено декілька ініціатив:

08:23 03.12.2021

Вебінар «Програма медичних гарантій 2022: пакети послуг та специфікації»

НСЗУ у співпраці з Міністерством охорони здоров’я України, Всеукраїнською асоціацією ОТГ, Асоціацією міст України та за підтримки Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» запланували проведення серії інформаційних та навчальних заходів для представників територіальних громад та закладів охорони здоров’я для посилення їх потенціалу у питаннях управління медичними закладами, розвитку медичних послуг, що надаються на їх території.

08:14 03.12.2021

Електронний кабінет особи з інвалідністю

Електронний кабінет особи з інвалідністю  розроблено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321 «Про затвердження Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, переліків таких засобів» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 р. № 362) та постанови Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 р. № 121 «Про затвердження Положення про централізований банк даних з проблем інвалідності» (зі змінами).

11:21 26.11.2021

Мала приватизація: інформаційний бюлетень.

Щотижнева добірка Фонду держмайна найбільш цікавих та інвестиційно-привабливих об‘єктів малої приватизації з різних регіонів України у новому бюлетені від 24 листопада!

20:59 25.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь