A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення та звернення

 До уваги жителів міста Жашків!

Жашківське ВУЖКГ повідомляє: У зв’язку з поривом труби центральної водопровідної мережі, який стався 27 січня 2023 р. на території ДП "Жашківважмашбуд АТ "ПКМЗ", водопостачання буде відсутнє по вулицях: - Панаса Мирного - Остапа Вишні - Сосюри - Рильського  Наразі працівниками водопровідної дільниці Жашківського ВУЖКГ проводяться аварійно-відновлювальні роботи. Відновлення водопостачання планується до 17:00. Перепрошуємо за тимчасові незручності й дякуємо за розуміння!

10:00 27.01.2023

До уваги споживачів електроенергії!

Сьогодні маємо певні позитивні зміни у графіках відключень! За повідомленням Жашківської філії ВСП «Уманські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго», станом на 18.01, в селах Жашківської МТГ та місті зокрема із 18:00 відключень електроенергії не планується. Нагадуємо, що у разі зниження ліміту потужності електропостачання, ракетних атак чи інших непередбачуваних ситуацій, можливі зміни в поданих графіках. Тож уважно слідкуйте за повідомленнями й пам’ятайте про раціональне споживання електроенергії!  У разі відсутності повідомлень, потреби в уточненнях чи додатковій інформації  звертатись за телефонами:

10:45 18.01.2023

До уваги споживачів електроенергії!

За повідомленням Жашківської філії ВСП «Уманські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго», сьогодні, 17 січня, у Жашкові відключень електроенергії за графіком не планується.

14:46 17.01.2023

Шановні мешканці Жашківської територіальної громади, власники турбованих газових котлів!

Звертаємо Вашу увагу, шо у зв'язку з аварійним відключенням електроенергії одночасно відбувається і відключення побутового газового обладнання з електронним блоком управління (турбовані газові котли). Таке газове обладнання для свого функціонування потребує безперервного підключення до мережі електроживлення.

10:18 02.01.2023

УВАГА‼️ Нагадуємо та наголошуємо‼️

Відповідно до Наказу начальника Черкаської обласної військової адміністрації від 28.12.2022 р. №17, на території Черкащини, а отже Жашківської громади, заборонено продаж і використання піротехнічних виробів, феєрверків, салютів і петард, незалежно від класу.

10:12 30.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь