A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Вакансії

Увага! Вакансія!

Відповідно ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Жашківська міська рада Черкаської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу економічного розвитку, містобудування, архітектури,  житлово-комунального господарства, цивільного захисту та екології  Жашківської  міської  ради. Обов’язкові вимоги до кандидатів: вища освіта за напрямком професійного спрямування: «Економіка і підприємництво», «Архітектура та будівництво» («Архітектура та містобудування», «Будівництво та цивільна інженерія», «Геодезія та землеустрій», «Гідротехнічне будівництво», «Водна інженерія та водні технологій») або «Право», не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років. Досвід роботи у вище зазначеній сфері, знання законодавчих та нормативних документів, володіння персональним комп’ютером.

10:47 20.08.2021

Вакансія

«Відповідно ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Жашківська міська рада Черкаської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг» апарату виконавчого комітету Жашківської  міської  ради. Обов’язкові вимоги до кандидатів: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу. Знання законодавчих та нормативних документів, володіння персональним комп’ютером.

10:50 20.04.2021

Вакансія

Відповідно ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Жашківська міська рада Черкаської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста служби у справах дітей Жашківської  міської  ради. Обов’язкові вимоги до кандидатів: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу. Знання законодавчих та нормативних документів, володіння персональним комп’ютером.

08:54 09.04.2021

Вакансія

«Відповідно ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Жашківська міська рада Черкаської області оголошує конкурси на заміщення вакантних  посад:

09:54 02.04.2021

Вакансії

Відповідно ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Жашківська міська рада Черкаської області оголошує конкурси на посади:

13:18 04.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь