A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Освітня галузь у Жашківській МТГ під щоденною опікою (ВІДЕО)

Освітня галузь у Жашківській МТГ під щоденною опікою (ВІДЕО)

Освіта Жашківської міської територіальної громади – це відкрита, різнопланова та самодостатня система, яка постійно модернізується з урахуванням вимог часу. Сприяють цьому як самі освітяни на чолі з начальником відділу Людмилою Рябоконь, так і, власне, міський голова Ігор Цибровський і депутати міської ради, які гідно тримають освітній фронт. Попри численні виклики, пов’язані з воєнним станом, самоврядці продовжують спрямовувати вагому частину коштів місцевого бюджету саме на поліпшення умов у навчальних закладах і розширення можливостей для розвитку дітей. Адже мова – про майбутнє! А за підтримки держави та у співпраці з міжнародними фондами реалізовують й корисні освітні проєкти.

17:14 05.04.2023

Жашківські футболісти – бронзові призери обласного чемпіонату з футзалу серед юнаків (ВІДЕО)

Жашківські футболісти – бронзові призери обласного чемпіонату з футзалу серед юнаків (ВІДЕО)

Минулого тижня фінішували найбільші командні змагання Черкащини серед дитячо-юнацьких колективів у зимово-весняний період року – Чемпіонати області з футзалу серед юнаків 2011-2012 р.н. та 2013-2014 р.н. Взимку боротьбу за нагороди з групового етапу почали 40 дитячих команд з різних куточків Черкащини, серед яких і дитяча збірна з футболу Жашківської громади. 

17:20 04.04.2023

Щомісяця – нові здобутки!

Щомісяця – нові здобутки!

Вихованці Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки Жашківської міської ради разом із керівниками своїх гуртків продовжують поповнювати скарбничку досягнень позашкільного закладу! Зокрема:

14:56 04.04.2023

Спорудження ритуальних майданчиків – у плані справ комунальних (ВІДЕО)

Спорудження ритуальних майданчиків – у плані справ комунальних (ВІДЕО)

 У Жашківській громаді продовжують виконувати заплановані на весняний період роботи з благоустрою. Наразі особлива увага, як уже повідомлялося, спрямована на впорядкування місць масового поховання. За ініціативи міського голови Ігоря Цибровського та підтримки депутатського корпусу Жашківської міської ради цьогоріч комунальні працівники споруджуватимуть майданчики для здійснення чину поховання на території тих сільських кладовищ, де в цьому є необхідність. Стартували такі роботи із кладовища у Пугачівці. 

16:33 03.04.2023

Балагодійна організація Право на захист в рамках компанії проти стигматизації ВПО створили відеоролик (ВІДЕО)

Балагодійна організація Право на захист в рамках компанії проти стигматизації ВПО створили відеоролик (ВІДЕО)

,,Переміщення‎" – слово, яке ще з 2014 року набуло для українців нового сенсу. Втрата домівки, біль, страх невідомого. Кожен переселенець має чим доповнити цей перелік. За останні 11 місяців 5,9 млн людей знайшли прихисток в різних куточках країни. Місцеві мешканці приймають їх та допомагають, а історії ВПО про порятунок та пошук нового дому викликають ще більше співчуття. Але деякі внутрішньо переміщені особи досі відчувають себе чужинцями. Однією з причин є стигматизація – негативне стереотипне ставлення до людей, яких об’єднує певна ознака. В нашому випадку, це довідка ВПО. Стигматизація існувала ще з 2014 року, але зараз її масштаби, як і кількість ВПО, значно більші. Цим відео організація звертається до вимушених переселенців та приймаючих громад, щоб нагадати - речей, що спільні, рис, які схожі, у всіх нас значно більше! І лише взаємодопомога та підтримка допоможуть нам пережити ці важкі часи. Бо ВПО, насправді, це #ВеликийПрикладОб'єднання. Відео створене за фінансової підтримки HIAS та поширюється за фінансової підтримки UHF та ACTED. «Переміщення‎» – слово, яке ще з 2014 року набуло для українців нового сенсу. Втрата домівки, біль, страх невідомого. Кожен переселенець має чим доповнити цей перелік. За останні 11 місяців 5,9 млн людей знайшли прихисток в різних.

11:03 03.04.2023

Настільний теніс у Жашківській громаді

Настільний теніс у Жашківській громаді

 Один із найпопулярніших видів спорту у світі – настільний теніс – займає гідне місце серед спортивних напрямків і в Жашківській територіальній громаді, де відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму за підтримки міського голови Ігоря Цибровського системно організовуються змагання для майстрів малої ракетки. 

09:35 03.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь