Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Жашківській громаді вшанували матерів полеглих Героїв (ВІДЕО)

У Жашківській громаді вшанували матерів полеглих Героїв (ВІДЕО)

Є у світі одне слово, перед яким усі українці низько схиляють голови. Це слово – Мати. І щороку в другу неділю травня ми вшановуємо наших матусь, дякуючи їм за подароване життя, любов і турботу. Але є серед них ті, об'єднані спільною бідою, хто вже не почує цих слів від своєї кровинки… 

10:00 14.05.2023

У Жашкові озеленюють місто та оновлюють паркову зону Центрального стадіону (ВІДЕО)

У Жашкові озеленюють місто та оновлюють паркову зону Центрального стадіону (ВІДЕО)

 Поки наші військові очищають українську землю від рашистської нечисті, місцева влада дбає про чистоту і порядок у місті та селах громади. Серед когорти робіт по благоустрою, які виконуються щоденно, максимум уваги, у міру фінансових можливостей, приділили й озелененнню міста. Нові молоді насадження з'явилися на території пам'ятних знаків загиблим новітнім Героям-Борцям за волю і незалежність України та жертвам Голодомору. Там же оновлено й паркову зону, де попередньо проведено санітарну вирубку аварійно небезпечних і хворих дерев. По місту упорядковано клумби, висіяно газонну траву та квіти різних сортів. Серед того розмаїїтя, що прикрашатиме Жашків: плакучі верби та шовковиці, плакуча та звичайна горобина, таволга японська – рожева та біла, катальпа, козацький і голубий ялівець, клен сріблястий, петунії, чорнобривці, троянди, червоний і жовтий пухіроплітник, кущі спірели тощо).   

17:18 12.05.2023

Юні баскетболістки Жашківського ліцею №1 – найкращі в області! (ВІДЕО)

Юні баскетболістки Жашківського ліцею №1 – найкращі в області! (ВІДЕО)

 27 квітня у м.Кам'янка відбувся фінал чемпіонату Черкаської області з баскетболу 3х3 серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023 році. Шість найсильніших збірних команд Черкащини змагалися за першість. Серед них і дівчата Жашківського ліцею №1, які, нагадаємо, 20 квітня перемогли у відбірковому етапі, що проходив у Жашкові, та вийшли у фінал. В організації виїзду дівчат на фінальні змагання посприяли відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму і відділ освіти Жашківської міської ради. 

14:16 11.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь