Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Тетерівці відкрили дитячий спортивно-ігровий майданчик (ВІДЕО)

У Тетерівці відкрили дитячий спортивно-ігровий майданчик (ВІДЕО)

 З нагоди Дня захисту дітей у Тетерівці, що входить до складу Жашківської міської територіальної громади, урочисто відкрили дитячий майданчик. Такий ініціативний крок зробила староста села Ольга Наумчук до голови громади Ігоря Цибровського, який підтримав ідею, спрямовану на фізичний розвиток й активне дозвілля молодого покоління, та невдовзі презентував необхідний комплекс конструкцій для встановлення на відкритій території.    

12:02 13.06.2024

Іще один пасажирський автобус для потреб ЗСУ (ВІДЕО)

Іще один пасажирський автобус для потреб ЗСУ (ВІДЕО)

 Сьогодні кожен зі свого боку фронту працює на Перемогу. І представники бізнесу Жашківської МТГ – не виняток. Як і кожен свідомий громадянин, вони усвідомлюють кому дякують за можливість займатися підприємницькою діяльністю, як би складно це не було в час воєнний. А тому в міру своїх можливостей допомагають ЗСУ.   

15:31 12.06.2024

В День захисту дітей у Жашківській громаді… (ВІДЕО)

В День захисту дітей у Жашківській громаді… (ВІДЕО)

 Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими й у майбутньому стали хорошими батьками та гідними громадянами своєї країни. За це сьогодні б’ються наші військовослужбовці на фронті. Натомість завдання місцевої влади в тилу – подбати, щоб і в умовах воєнного часу діти відчували радість дитинства, мали належні умови для повноцінного розвитку та активного дозвілля.   

15:10 11.06.2024

Отримали зворотний зв’язок від наших бійців (ВІДЕО)

Отримали зворотний зв’язок від наших бійців (ВІДЕО)

 Найбільша сила та мотивація для українських захисників – це наша віра в них і всебічна підтримка. Тож працюємо беззупинно над закриттям запитів і потреб військових, які звертаються в міську раду чи безпосередньо до міського голови Ігоря Цибровського. А коли отримуємо зворотний зв’язок у вигляді відеоподяки – звітуємо перед Жашківською громадою, якій своєю чергою дякуємо за вчасну сплату податків, що дає змогу застосовувати кошти місцевого бюджету, та за донати на благодійних ярмарках і концертах, які також використовуємо виключно для придбання необхідного нашим воїнам.   

10:09 11.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь