A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Міський голова Ігор Цибровський нагороджений Всесвітнім Орденом «Золотої Зірки культурна дипломатія» (ВІДЕО)

Міський голова Ігор Цибровський нагороджений Всесвітнім Орденом «Золотої Зірки культурна дипломатія» (ВІДЕО)

««Війна завжди закінчується. Мир повертається. Та суспільство повинно запам’ятати тих, хто вносив вагомий внесок у народну дипломатію, особливо на фоні воєнних труднощів. Нагороди та почесні звання, отримані під час війни, спонукають і дають надію, натхнення на створення ліпшого світу, де воєнні конфлікти стають минулим, а мир і розуміння переважають.»» За таким принципом провадять свою діяльність представники міжнародного проєкту Культурної (Народної) дипломатії в Україні, відшуковуючи та визначаючи осіб, які в ці буремні часи гідно тримають тил, відстоюють національні цінності, пропагують українську культуру і докладають зусиль до розвитку різних сфер діяльності у порозумінні з народом, тим самим підтримуючи престиж України у світі та зміцнюючи культурне співробітництво з іншими країнами.   

16:12 27.03.2024

Всеукраїнські шкільні ліги «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ»: футзал

Всеукраїнські шкільні ліги «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ»: футзал

У рамках ІІ (міського) етапу наймасштабніших всеукраїнських учнівських змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», 23 березня у Жашківській міській територіальній громаді пройшли змагання з футзалу серед юнаків 2012 – 2013 років народження.   9 команд – представників закладів загальної середньої освіти міста та сіл змагалися за право представляти нашу громаду на рівні Уманського району. Футбольні баталії проходили на базі спортивних майданчиків зі штучним покриттям (за правилами футзалу) Жашківських ліцеїв №1, №2, №5 і в парковій зоні міста.

09:47 27.03.2024

Підсилення оборони ЗСУ залишається ключовим завданням (ВІДЕО)

Підсилення оборони ЗСУ залишається ключовим завданням (ВІДЕО)

 Днями міський голова Ігор Цибровський передав нашому землякові Василю Каленику, який виконує обов’язки командира окремого стрілецького батальйону однієї з військових частин ЗСУ, технічні пристрої для виконання військових операцій. За офіційним запитом командира для наших захисників було придбано квадрокоптери, тепловізор і тепловізійний монокулятор.

19:11 26.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь