A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЗА 2023 РІК

Дата: 22.03.2024 16:00
Кількість переглядів: 887

Звіт міського голови Ігоря Цибровського перед Жашківською міською територіальною громадою за 2023 рік


 Фото без опису2023 – рік оборони, стійкості, тривоги та турботи. Попри всі виклики  та випробування ми прожили його гідно: зберігали єдність, консолідували зусилля заради наближення Перемоги, щодня в силу своїх можливостей боролись за Україну кожною справою, кожною дією, як наші Воїни.

Істина нашого сьогодення: чим міцніший тил – тим боєздатніший фронт! Тому наш пріоритет був і залишається незмінним – підтримка Збройних Сил України. Я дякую всім, хто це усвідомив і зробив своїм способом життя.

Якщо говорити про роботу міської ради, то цього року, як власне від початку війни, депутатський корпус, виконавчі органи та апарат ради фокусувалися на головному – підтримці Сил оборони України, всебічній допомозі воїнам, які в строю, безпеці мешканців громади, особливо – здобувачів дошкільної та загальної середньої освіти, поліпшенні якості медичних послуг для населення, сталості критичної інфраструктури, від якої залежить життєдіяльність міста та сіл, підтримці родин полеглих Героїв-земляків, турботі про тих, хто її потребує – внутрішньо переміщених осіб і малозахищених верств населення.

Все, що ми зуміли реалізувати  – це результат командної роботи депутатів міської та обласної рад, членів виконавчого комітету, апарату виконкому ради, керівників підприємств, установ та організацій, волонтерів і небайдужих мешканців громади. Без вашої підтримки, професійної та відданої праці будь-яка робота міського голови була б неосяжною. Дякую всім за активну громадську позицію, небайдужість, силу духу і вірність інтересам Жашківської МТГ та України. Кожному, хто допомагав у цей нелегкий період практичними справами, власним досвідом, конструктивними порадами та зауваженнями. А найголовніше – дякую ЗСУ за відданість, стійкість, можливість нашим дітям навчатися, розвиватися, а нам працювати.

Давайте будемо і надалі слухати один одного, чути один одного, бо саме в діалозі народжується істина. Пам’ятаймо, сильна армія немислима без єднання в громадах заради Перемоги України! Згуртованість та стійкість, реагування на потреби захисників – це наш спосіб вижити та перемогти у війні зі злом. Тож і у 2024-му працюємо далі та сподіваємось, що цей рік стане переможним!

 

                                     Фото без опису

 

 

                                     Фото без опису

 

 

                                     Фото без опису

 

 

                                     Фото без опису

 

 

                                      Фото без опису

 

 

                                     Фото без опису

 

 

                                     Фото без опису

 

 

                                      Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь