A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Фонд соціального страхування

Причини, профілактика та методи запобігання дорожньо-транспортним пригодам

Найчастішими причинами дорожньо-транспортних пригод (далі – ДТП), що сталися з вини водіїв, є: перевищення швидкості; недотримання дистанції; недотримання черговості проїзду; неуважність; нетверезий стан.

15:28 30.07.2021

Перші результати роботи перехідної моделі впровадження е-лікарняних обговорили на нараді

Фонд соціального страхування України прийняв від роботодавців заяви-розрахунки для фінансування 45 електронних лікарняних. Про це повідомили на селекторній нараді з питань реалізації перехідної моделі впровадження е-лікарняних, яка відбулась під головуванням начальниці управління страхових виплат та матеріального забезпечення виконавчої дирекції ФССУ Світлани Зарубіної.

12:35 26.07.2021

Скликається сесія Жашківської міської ради

29 червня 2021 року о 10:00  у сесійній залі (за адресою вул.Захисників України, 19) відбудеться 12 чергова сесія Жашківської міської ради VIII скликання. У зв'язку із карантинними обмеженнями, на зібрання запрошуються лише  депутати міської ради VIII скликання та засоби масової інформації.

15:34 23.06.2021

Заходи безпеки при роботі у спеку

Жашківське відділення управління виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування України у Черкаській області звертається до керівників підприємств та організацій з проханням вжити усіх необхідних заходів із попередження нещасних випадків під час виконання робіт при дії високих температур повітря.

14:59 23.06.2021

Роз’яснення  щодо лікування застрахованих осіб в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм

Медична реабілітація (відновне лікування) – вид медичної допомоги, що включає систему лікувальних заходів, які спрямовані на відновлення порушених чи втрачених функцій організму, виявлення та активізацію його компенсаторних можливостей, профілактику ускладнень та рецидивів захворювання.

09:26 26.05.2021

Безпека та здоров’я під час застосування пестицидів і мінеральних добрив

Мінеральні добрива, регулятори росту рослин, пестициди, знешкоджувальні та інші хімічні речовини широко увійшли в практику рослинництва. Вони забезпечують отримання та збереження високих урожаїв. Проте, всі ці речовини в тій чи іншій мірі небезпечні для людського здоров’я та навколишнього середовища. Необережне їх використання може завдати величезної, часто непоправної шкоди не лише працюючим з ними особам, але й іншим людям, тваринному й рослинному світу, ґрунту, атмосфері.

09:24 26.05.2021

Особливості організації надомної та дистанційної роботи

Жашківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області  інформує  роботодавців щодо  особливостей організації надомної  та дистанційної  роботи.  

08:43 29.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь