A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Інформація

Трудові відносини під час воєнного стану в Україні: що змінилося?

Воєнний стан кардинально вплинув на всі сфери життя українців, включно з трудовою діяльністю. Коротко і доступно про те, що Закон України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» (№ 2136) змінив для роботодавців і працівників України, які працюють за трудовим договором. Зміни в трудовому законодавстві під час воєнного стану

12:18 20.11.2023

Рекомендації: як працювати безпечно

Кількість нещасних випадків на виробництві все ще занадто велика. На жаль досі жодне суспільство в світі остаточно не вирішило проблему виробничого травматизму.

14:38 17.11.2023

Нагадуємо про Всеукраїнську програму ментального здоров'я "Ти як?"

В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською діє комунікаційна кампанія, мета якої – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан. У межах кампанії створено спеціальну сторінку: http://howareu.com (howareu_program), де запропоновані контакти, посилання, поради, продукти, техніки та методики, які допоможуть піклуватися про ментальне здоров’я – своє та людей поруч. Дізнатися більше інформації про ментальне здоров’я можна також на сторінках у соціальних мережах: Facebook – https://www.facebook.com/howareu.program Instagram – https://www.instagram.com/howareu_program YouTube – https://www.youtube.com/@howareu_program Twitter – https://twitter.com/howareuprogram Telegram – https://t.me/howareu_program TikTok – https://www.tiktok.com/@howareu_program Viber – https://invite.viber.com/?g2=AQAyHzQp6XJwmVCkkkXeWJVdLF8eAQa8Pzq3 NYgcLWJGls3sN3tGibu5P%2BEH0rsb Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» має на меті допомогти українцям знайти внутрішнє джерело сили на рівні усвідомлення й визнання власного психічного стану та хоча б приблизної оцінки ступеня його кризовості. Розробку та впровадження Програми координує МОЗ України. Всесвітня організація охорони здоров’я – експертний партнер, виконавчий партнер – громадська організація «Безбар’єрність». Майданчиком для розробки та ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада при Кабінеті Міністрів України. Комунікаційна кампанія реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Піклування про ментальне здоров’я має стати звичною відповідальністю кожного. 

15:38 14.11.2023

Як впровадити програму стажування для молоді? Посібник для органів місцевого самоврядування

Опис книги Посібник «Як впровадити програму стажування для молоді?» містить покрокові інструкції та рекомендації для органів місцевого самоврядування, як впровадити програму стажування для молоді. 

10:23 07.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь