Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Інформація

Закінчився термін сплати податку за землю

Відповідно до ст.266, ст. 287 Податкового Кодексу України 29 серпня закінчився термін сплати податку за земельні ділянки, які перебувають у користуванні (власності) громадян (у тому числі орендної плати за земельні ділянки надані для ведення городництва) та податку за нерухоме майно.

10:53 03.10.2019

Дотримання  безпеки праці під час проведення  осінньо –польових робіт

Інформує  Жашківське відділення  Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування  України  у Черкаській області   «Дотримання  безпеки праці під час проведення  осінньо –польових робіт»     Успішне проведення осінньо - польових робіт – це завжди важливий екзамен не тільки для керівників селянських підприємств і трудівників села, а й для усіх відповідальних за охорону праці й техніку безпеки у сільськогосподарському виробництві. Адже ці роботи, крім належного організаційного рівня, повинні виконуватися також достатньо безпечно, тобто без ризику для здоров’я і життя працівників.

12:45 19.09.2019

Строки для оскарження та розгляду скарг Комісією з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації

Особа, яка вважає, що її права у сфері державної реєстрації бізнесу та нерухомості порушено, може оскаржити рішення, дії або бездіяльність державного реєстратора, суб’єкта державної реєстрації до Міністерства юстиції України, його територіального органу або до суду.

09:59 21.08.2019

Увага! Зміни в законодавстві у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень

Головне територіальне управління юстиції у Черкаській області повідомляє про те, що 23.07.2019 набув чинності новий Порядок надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (далі – Порядок), який було викладено в новій редакції, згідно постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 599.

09:51 21.08.2019

Подання документів для державної реєстрації товариства з обмеженою відповідальністю в електронній формі

З метою забезпечення єдиної практики застосування законодавства у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань в частині подання документів для державної реєстрації товариства з обмеженою відповідальністю в електронній формі інформуємо.

09:46 21.08.2019

Коментар спеціаліста. Інформація щодо нових  вимог  планування  та  забудови території

При розташуванні житлових будинків та громадських будівель на земельних ділянках необхідно забезпечувати вимоги санітарних норм та пожежних вимог ДСП 173-96, ДБН В.1.1-7 у тому числі для житлових та громадських будинків на суміжних земельних ділянках.

08:25 26.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь