Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Життя ще одного нашого воїна Мількіна О. передчасно обірвалося на Донеччині (ВІДЕО)

Дата: 02.10.2024 21:07
Кількість переглядів: 107

 Він загинув у запеклих боях проти ворога на 30-у році життя…
 

 Мількін Олександр Дмитрович (29.12.1994 р.н.) – народився у с. Зюбриха Монастирищенського району. Там здобув початкову освіту, а середню – в Острожанській школі Жашківського району. Після закінчення 9 класу вступив до Жашківського ПТУ №38 (нині ДНЗ «ЖАТПЛ»), де здобув спеціальність водія та газоелектрозварника. Певний час жив і працював у с. Цибулів Монастирищенського району, а після смерті мами переїхав у Жашків до близьких родичів. По приїзді, з березня 2020 р. Олександр працює енергетиком у Жашківській філії ПАТ «Черкасиобленерго», придбаває житло, створює власну сім’ю. У лютому 2022 р. готується поїхати за кордон на роботу, але плани руйнуються через повномасштабне вторгнення ворога.  
 

 16 травня 2023 р. Олександра мобілізували до лав ЗСУ. Матрос Мількін служив на посаді навідника відділення морської піхоти роти морської піхоти батальйону морської піхоти в/ч А4548. Неодноразово отримував поранення, пройшов  Бахмутський напрямок – Покровськ, Торецьк. На жаль, 24 вересня Олександр загинув в районі населеного пункту Торецьк, виконуючи бойове завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, здійснення відсічі та стримування агресії російської федерації проти України. Без чоловіка залишилися молода дружина, без батька – син, якому 1 листопада виповниться лише 1 рік, без дорогого племінника та брата – згорьована родина. 
 

 Сьогодні Жашківська громада провела Героя-земляка в останню дорогу. Віддали останню шану Олександру та сказали йому гірке, тихе «Дякуємо…» сотні людей. Розділяють біль утрати з родиною та висловлюють щирі співчуття міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат виконкому Жашківської міської ради.
 

 Герої не вмирають! Вони просто покидають поле битви, щоб оберігати України на небесах. 
 

 Вічна пам’ять Олександру…
 Вічна слава матросу Мількіну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь