Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Вітаємо з Днем фізичної культури та спорту!

Дата: 14.09.2024 08:00
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Шановні спортсмени, тренери, працівники та ветерани галузі фізичної культури та спорту, вболівальники та шанувальники фізичного здоров’я  ‒ вітання та подяки линуть у вашу адресу.

Любов до спорту та здорового способу життя сприяє оновленню нашої громади.  Ми маємо чудові спортивні традиції та досягнення, належну інфраструктуру для розвитку фізичних здібностей. І нам є ким пишатися, адже серед спортсменів громади – чемпіони та призери національних і міжнародних змагань, які й у складний для країни час продовжують розвиватися та досягати, виховувати, передавати свій досвід молодому поколінню.

Дякуємо всім, хто докладає зусиль до поширення фізкультурно-спортивного руху серед дітей і дорослих, до примноження та вдосконалення спортивних осередків у громаді, хто дбає про молоде покоління під гаслом: «У здоровому тілі – здоровий дух!». 🇺🇦Тим, хто змінив спортивну форму на військову – честь і слава! Жашківська громада пишається вами!

Нехай всі ваші починання будуть успішними, плани – реалізованими, а прагнення – увінчані успіхом! Мирного неба та міцних крил для високих польотів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь