Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Дружині загиблого захисника України О.В. Бадери з Бузівки вручили державну нагороду (ВІДЕО)

Дата: 02.08.2024 14:57
Кількість переглядів: 100

 Іще одна нагорода знайшла свого Героя. Але, на жаль, посмертно…
 

 Відповідно до Указу Президента України № 224 від 10 квітня 2024 р., орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено нашого земляка – захисника України Бадеру Олега Вікторовича, який до останнього подиху лишився вірним Військовій присязі та з честю виконав обов’язок перед Батьківщиною. 
 

 Посмертну відзнаку за чоловіка отримала дружина Валентина Віталіївна. Урочисту й водночас скорботну місію виконали міський голова Ігор Цибровський та старший офіцер відділення обліку мобілізаційної роботи 2 відділу Уманського РТЦК та СП Олександр Кучерук перед початком роботи сесії Жашківської міської ради. 
 

 Бадера Олег Вікторович (27.05.1982 р.н.) був гранатометником десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти в.ч. А1910. Відповідально виконував свої функціональні обов’язки, ніколи не залишав побратимів у боротьбі з підступним ворогом, проявляв мужність і героїзм. На жаль, 28.11.2023 р. солдат Бадера загинув – під час артилерійського обстрілу позицій в Куп’янському районі Харківської області. 2.12.2023 р. Олег Вікторович повернувся додому «на щиті»…
 

 Він не встиг здійснити всіх своїх мрій, набутися з родиною, але без вагань пішов боронити від ворога Україну, її народ та своїх близьких. 
 

 Пам’ять про Олега Бадеру буде вічною, як і слава про здійсненні подвиги в ім’я Батьківщини!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь