Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Житниках ярмаркували задля Перемоги

Дата: 25.07.2024 17:15
Кількість переглядів: 902

Фото без опису Фото без опису

Маленьких донатів не буває. Люди або допомагають, або ж ні.

І днями це підтвердили жителі та гості Житницького старостинського округу, де відбувся благодійний концерт-ярмарок на підтримку ЗСУ.

 Захід організували спільними зусиллями працівників та учасників художньої самодіяльності Житницької філії та КЗ «Жашківський МБК» за підтримки відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради та старости Житницького старостинського округу Наталії Кармаліти.

Фото без опису Фото без опису

Варто віддати належне й чудовим місцевим господиням, які вклали душу у приготування смаколиків і напоїв, майстриням, які презентували вироби ручної роботи, щоб долучитися до ярмарку та підтримати українських воїнів. А також – юним і дорослим аматорам сцени, які під керівництвом Тетяни Білан доповнили концертну програму душевністю та колоритом. І загалом всім активним, щирим і щедрим людям, які взяли участь у заході та долучилися до збору коштів своїми донатами. Так, спільними зусиллями вдалося зібрати 19 028 грн, які будуть використані за призначенням – для підтримки ЗСУ.

Всім, хто гідно тримає волонтерський стрій, шана та вдячність!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь