Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Бузівці з вірою в ЗСУ та майбутнє України

Дата: 27.06.2024 15:47
Кількість переглядів: 265

 Війна не закінчилася. Ті, хто забезпечує нам спокійні та тихі дні, потребують нашої підтримки. І мешканці Жашківської  територіальної громади активно продовжують допомагати українським захисникам. 
 

 22 червня  в селі Бузівка за ініціативи та організації Відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради, КЗ «Жашківський міський будинок культури» та Бузівської філії КЗ «Жашківський МБК» аматори сцени об’єдналися в благодійному концерті на підтримку ЗСУ. 
 

 Цього дня неймовірно проникливо лунали пісні про любов до рідної країни. Разом із місцевими талантами співали й глядачі, пропускаючи через серце кожне слово. 
 

 Долучився до організації заходу й староста Бузівського старостинського округу Дмитро Шилюк. У співпраці з місцевими підприємцями Кротиком Дмитром Володимировичем, Кротик Юлією Дмитрівною та Кубою Аллою Володимирівною організували для жителів і гостей села благодійну лотерею. Таким чином спільними зусиллями під час концерту та розіграшу вдалося зібрати 21 379,00 грн., що вкотре підтвердило небайдужість громадян та бажання наблизити перемогу. Кожна зібрана гривня з суми  буде використана на потреби земляків-захисників, про що додатково прозвітуємо.
 

 Війна триває і запитів від наших військових багато. Тому маємо об’єднуватись, демонструвати нашу віру в Збройні Сили України та бути їм надійним тилом! Дякуємо всім, хто займає таку позицію і долучається до благодійних ініціатив! Разом ми сила!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь