Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У КЗ «Мистецька школа» підсумували навчальний рік (ВІДЕО)

Дата: 20.06.2024 14:46
Кількість переглядів: 515

 З нагоди завершення навчального року в КЗ «Мистецька школа» відбувся урочистий захід. В холі закладу учні художньої студії розгорнули виставку власноруч написаних картин, організувавши їх продаж з метою збору коштів на підтримку ЗСУ. Годиною потому в актовій залі розпочався звітний концерт учнів музичних і хореографічного відділів Мистецької школи та вручення свідоцтв про її закінчення випускникам. Цього року їх 18 з-поміж 380 учнів.
 

 Зі знаковою подією мистецьку спільноту Жашківської громади привітав і міський голова Ігор Цибровський, подякувавши педагогічному колективу за плідну працю, батькам – за талановитих і старанних дітей, а учням – за популяризацію нашої культури та самобутності і, безумовно, патріотизм.
 

 Навчальний рік у Мистецькій школі закінчився, наче добрий, сімейний фільм. Але він обов’язково матиме продовження. Випурхнуть у доросле життя випускники, у вересні поповнять мистецьку родину нові учні. І знову ми вболіватимемо за розвиток юних талантів, вітатимемо їх оплесками на концертах і пишатимемось їхніми здобутками! Віримо в це та дякуємо за цю можливість Силам оборони України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь