Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

В День захисту дітей у Жашківській громаді… (ВІДЕО)

Дата: 11.06.2024 15:10
Кількість переглядів: 305

 Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими й у майбутньому стали хорошими батьками та гідними громадянами своєї країни. За це сьогодні б’ються наші військовослужбовці на фронті. Натомість завдання місцевої влади в тилу – подбати, щоб і в умовах воєнного часу діти відчували радість дитинства, мали належні умови для повноцінного розвитку та активного дозвілля
 

 Це стало лейтмотивом для організації святково-розважальних заходів у Жашківській громаді з нагоди Дня захисту дітей. За підтримки міського голови Ігоря Цибровського, відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму потурбувався про те, щоб перший день літа залишив незабутні враження у винуватців свята. В організації заходу керувалися досвідом попереднього року – невеличка концертна програма за участі юних талантів КЗ «Жашківський МБК», а потім – цілий день веселощів. Серед розмаїття розваг цього рокуконкурси, музичні руханки, ігри, свято фарб, бампербол, водний футбол, батути, надувні гірки тощо. Серед смаколиків, які так полюбляє малеча, традиційні попкорн, солодка вата, а також морозиво і водичка від щорічних спонсорів заходу – благодійного фонду «Нова Громада»
 

 Ігор Андрійович щиро дякує організаторам, спонсорам і всім небайдужим за створену атмосферу свята для діток Жашківської МТГ. А нашим хоробрим воїнам – за можливість дбати про молоде покоління!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь