Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Гаряче серце воїна Макухи Є.О. зупинилося навіки (ВІДЕО)

Дата: 30.05.2024 11:30
Кількість переглядів: 563

 Кривава безжальна війна перекреслює тисячі молодих життів. Обірвала вона й життя нашого земляка Євгенія Макухи, з яким Жашківська громада прощалася 29 травня.
 

 Макуха Євгеній Олександрович (19.02.1985 р.н.) – народився у м. Шостка Сумської області. Навчався у Жашківській загальноосвітній школі №2. З дитинства захоплювався автомобілями, їх комплектуванням. Тож в дорослому віці став хорошим автомеханіком. 
 

 Його спокійне розмірене життя змінилося з початком повномасштабного російського вторгнення. Євгеній був одним із перших, хто подався до військкомату з чітким наміром захистити Батьківщину. У червні 2022-го наш земляк поповнив ряди вмотивованих добровольців. Старший солдат Макуха майже два роки вірно ніс службу. Увесь цей час підтримував зв’язок з сім’єю, зокрема мамою. Їй надсилав з фронту світлини з чотирилапими друзями, яких рятував і приручав.Євгеній не загинув на болі бою, його зранене війною серце зупинилося у місті Києві 22.05.2024 р.
 

 Розділяють біль втрати з родиною міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат виконкому Жашківської міської ради
 

Життєва зірка воїна згасла. Але на небі віднині з’явилася ще одна. Вона нагадуватиме нам про мужнього захисника-земляка, якого шануватимемо та пам’ятатимемо. 
 Слава і шана захиснику України…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь