Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Гранатометник Микола Швець назавжди у пам'яті, навіки в строю! (ВІДЕО)

Дата: 28.05.2024 21:14
Кількість переглядів: 564

 Із початком повномасштабного ворожого вторгнення його ціллю стала відданість рідній землі та захист українців. Його відвага та самопожертва залишать глибокий слід у наших серцях.
 

 Швець Микола Володимирович (8.12.1985 р.н.) – народився, зростав і будував своє життя у Жашкові. Закінчив міську школу №3. Здобув професію газоелектрозварника в ПТУ №38 м. Жашків (нині ДНЗ «ЖАТПЛ»). Працював, був опорою батькам, хорошим братом старшій сестрі. 
 

 Сміливий і вмотивований чоловік в перші дні війни добровільно з'явився до військкомату і став на облік військовозобов'язаних. І вже у березні 2022 року мобілізувався до лав ЗСУ.
 

 Солдат Швець був гранатометником 2 механізованого відділення, 3 механізованого взводу, 9 механізованої роти, 3 механізованого батальйону в.ч. А4722. Він служив Україні вірою і правдою, віддано та відважно. Більше двох років успішно виконував бойові завдання та боронив Батьківщину від ворожої навали. Але, на жаль, 16.05.24, мужньо виконуючи військовий обов'язок у бою за Україну, Микола загинув у Куп'янському районі Харківської області
 

 28 травня велике горе знову зібрало Жашківську громаду, яка зустріла Героя-земляка на щиті, вшанувала його пам'ять і гідно провела в останню дорогу. Розділяють біль втрати з родиною мужнього солдата міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет та аппарат виконкому Жашківської міської ради.
 

 Герої не вмирають у першу чергу тому, що своїм подвигом вони виявили найвищу міру любові, віддавши за ближніх своїх найдорожче – власне життя. 
 

 Пам'ятаймо, цінуймо, дякуймо та єднаймось у подальшій боротьбі!
 Вічна пам'ять і слава Швецю М. В.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь