A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оприлюднення матеріалів містобудівної документації з метою врахування громадських інтересів

Дата: 01.04.2024 12:21
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Законодавче обґрунтування.

Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності»

Порядок розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 1 вересня 2021 р. № 926.

Порядок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011555.             

ДБН Б.2.2-2019 «Планування та забудова територій».

 

 

Відповідно п.п.13, п.43 (Основний етап) Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 вересня 2021 р. № 926 організація виконавчий комітет Жашківської міської ради, як замовник містобудівної документації, оголошує проведення за участю розробника громадського обговорення проекту містобудівної документації –детального плану території щодо будівництва водогону до виробничих потужностей ТОВ «Нові Продукти» по вул.Перемоги,10, м.Жашків, Уманського району Черкаської області із зміною прокладання маршруту водогону через частину вулиць Залізнична і Вишнева міста Жашків, яка прилегла до садибних домоволодінь та земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в термін (далі – Детальний план території):

  • з 01.04.2024 (по 18.04.2024) та з 26.04.2024 по 07.05.2024

Вказаний вище детальний план території розробляється згідно рішення Жашківської міської ради «Про розроблення детального плану території щодо будівництва водогону до виробничих потужностей ТОВ «Нові Продукти» по вул.Перемоги,10, м. Жашків, Уманського району Черкаської області» від 27.02.2024 № 26-83/VІІI «Про розроблення детального плану території щодо будівництва водогону до виробничих потужностей ТОВ «Нові Продукти» по вул.Перемоги,10, м. Жашків, Уманського району Черкаської області» у урахуванням рішення виконавчого комітету від 23.04.2024р. № 110 враховуючи зміну прокладання маршруту водогону через частину вулиць Залізнична і Вишнева міста Жашків, яка прилегла до садибних домоволодінь та земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в термін.

Назва території та площа (га) розроблення  містобудівної документації: територія земельних ділянок комунальної та державної власності в місті Жашків Жашківської міської територіальної грмади Уманського району Черкаської області (UA71060090010092249) орієнтовною протяжністю 2,8 км (орієнтовна площа розроблення детального плану території близько 30 га.).

 

Замовник розроблення містобудівної документації:

виконавчий комітет Жашківської міської ради:

код  ЄДРПОУ : 04060826;

адреса: Україна, 19201,Черкаська обл., Уманський район, м. Жашків,

вул. Захисників України, буд. 17;

тел. (04747) 6-11-45;

 

Розробником проекту детального плану території щодо будівництва водогону до виробничих потужностей ТОВ «Нові Продукти» по вул.Перемоги,10, м.Жашків, Уманського району Черкаської області із зміною прокладання маршруту водогону через частину вулиць Залізнична і Вишнева міста Жашків, яка прилегла до садибних домоволодінь та земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд визначено фізичну особу-підприємця Лісаченко Віктор Михайлович, кваліфікаційний сертифікат від 27.02.2017р. серія АА                 № 003689 (моб. 067-472 38 00); далі – Розробник.

 

         Матеріали щодо вказаного вище детального плану території розміщено на офіційному сайті Жашківської міської ради у вкладці «Оголошення та звернення» за посилянням:

https://zhashkivska-gromada.gov.ua/more_news/

та в паперовому форматі у відділі економічного розвитку, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, цивільного захисту та екології Жашківської міської ради за адресою:

адреса: Україна, 19201,Черкаська обл., Уманський район, м. Жашків,

вул. Захисників України, буд. 19;

тел. (04747) 6-11-54

 

Детальний план території виготовляється за рахунок коштів ТОВ «Нові Продукти» (код ЄДРПОУ - 33234957), далі – Інвестор.

Детальний план території передбачає:

визначення містобудівних умов та обмежень для будівництва водопроводу від існуючого водопроводу          КП «Уманьводоканал» до виробничих потужностей ТОВ «Нові Продукти» по вул.Перемоги, 10, м.Жашків, Уманського району Черкаської області;

визначення наслідків для природного навколишнього середовища (у тому числі для здоров’я населення).

 

Детальний план території містить розділ 11 “Охорона навколишнього природного середовища”.

 

- інформація про посадову особу замовника, відповідальну за забезпечення організації розгляду пропозицій, і поштову та електронну адреси, за якими можуть надсилатися пропозиції (зауваження):

головний спеціаліст відділу економічного розвитку, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, цивільного захисту та екології Жашківської міської ради Ільченко Олег Валерійоич

адреса за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження):

Україна, 19201,Черкаська обл., Уманський район, м. Жашків,

вул. Захисників України, буд. 19;

тел. (04747) 6-11-54, 6-11-45.

e-mail (електронна адреса): zhashkiv-vykonkom@ukr.net

 

Подання пропозицій (зауважень) щодо проекту детального плану території щодо будівництва водогону до виробничих потужностей ТОВ «Нові Продукти» по вул.Перемоги,10, м.Жашків, Уманського району Черкаської області із зміною прокладання маршруту водогону через частину вулиць Залізнична і Вишнева міста Жашків, яка прилегла до садибних домоволодінь та земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд визначено по 07.05.2024 (включно).

 

Засідання узгоджувальної комісії з метою врегулювання спірних питань буде проведено в термін з 08.05.2024 по 22.05.2024р. в залі засідань Жашківської міської ради за адресою:

Україна, 19201,Черкаська обл., Уманський район, м. Жашків,

вул. Захисників України, буд. 19.

 

Інформація стосовно інформаційних заходів (презентацій, прилюдного експонування, телевізійний програм, публічних конференцій тощо).

Проект детального плану території щодо будівництва водогону до виробничих потужностей ТОВ «Нові Продукти» по вул.Перемоги,10, м.Жашків, Уманського району Черкаської області із зміною прокладання маршруту водогону через частину вулиць Залізнична і Вишнева міста Жашків, яка прилегла до садибних домоволодінь та земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд погоджено на засіданні архітектурно-містобудівної ради при секторі містобудування та архітектури Уманської райдержадміністрації (витяг протоколу № 1 засідання архітектурно-містобудівної ради № 2 від 25.04.2024 додається на 3 арк. в 1 прим.).

 

        Варіант водогону 3

 

Топоплан 1_500 ТОВ Нові Продукти для будівництва водогону

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь