A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Соколівці на знак вшанування пам’яті Героїв-земляків започаткували дитячий футбольний турнір (ВІДЕО)

Дата: 24.04.2024 14:02
Кількість переглядів: 1070

 Пам’ять живих – це продовження життя всіх тих, хто переступив поріг вічності в ім’я збереження та майбутнього Батьківщини.
 

 З нагоди вшанування та увічнення пам’яті загиблих воїнів-земляків Володимира Ходаківського, Євгена Винарчука, Миколи Крохмального, Петра Дульського, Віктора Захаренка, Віктора Тищенка, а також всіх, хто віддав життя, захищаючи мирне українське небо, 20 квітня на базі Соколівського опорного ліцею вперше було проведено Відкритий кубок с. Соколівка Жашківської громади пам’яті загиблих воїнів-захисників України «Небесний Легіон» - за ініціативи спортивних інструкторів ВКМПСТ с. Соколівка, адміністрації Соколівського ліцею та підтримки відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради й місцевого ПОП "Соколівка".

 На запрошення взяти участь у змаганнях відгукнулися команди Черкаської та Київської областей – ДЮСШ Монастирище «Авангард», ФК «Любомир» смт. Ставище, ДЮСШ «Маньківка», СК «Жашківська громада», «Зоря – 75» м. Умань та господарі – ФК «Сокіл».
 

 На заході були присутні близькі та рідні загиблих, голова Жашківської міської територіальної громади Ігор Цибровський, депутат Жашківської міської ради Олександр Косенюк, староста Соколівського старостинського округу Олександр Міщенко, начальник відділу освіти міської ради Людмила Рябоконь, спеціаліст відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму міської ради Костянтин Зволінський, головний суддя футбольного турніру Олег Філіпчак.
 

 Започатковані змагання цьогоріч поєднали з благодійністю, маючи на меті зібрати кошти для підтримки ЗСУ. Тож на подвір’ї закладу освіти, учні ліцею разом з батьками та педагогічним колективом організували благодійний ярмарок, який відвідували як жителі, так і гості села перед початком і впродовж спортивних баталій.
 

 Захід став чудовим прикладом єднання та небайдужості людей, які шанують пам’ять полеглих і підтримують живих.



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь