A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Віра в ЗСУ та Перемогу об’єднала Конельські Хутори

Дата: 23.04.2024 12:21
Кількість переглядів: 312

Понад два роки українців об'єднує одна мрія – мир. Понад два роки в українців одна ціль – Перемога. І мабуть, нікому не під силу злічити кількість благодійних концертів, ярмарок, аукціонів, які відбувалися упродовж цього часу. І відбуватимуться надалі з метою якнайшвидшого вигнання ворога з української землі.

Фото без опису Фото без опису

21 квітня згуртувався і Конельськохутірський старостинський округ задля підтримки ЗСУ. Місцеві митці та аматори сцени запросили жителів і гостей свого населеного пункту на благодійний концерт-ярмарок, який проходив за ініціативи завідуючої Конельськохутірської філії КЗ «Жашківський МБК» Любові Луценко та підтримки  відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради та старости села Алли Іщенко.

Фото без опису Фото без опису

Про насичену концертну програму подбали працівники і вихованці Конельськохутірської філії та КЗ «Жашківський МБК» . До ярмарку долучилися всі небайдужі жителі та гості села – одні готували та продавали, інші – купували та донатили на ЗСУ. Вагомий вклад зробили і вихідці з села Бородій Андрій та Бойко Валерій, а також мама загиблого в повномасштабній війні захисника Бородій Антоніна. Спільними зусиллями вдалося зібрати 20 470 грн, які спрямовані на волонтерський рахунок Жашківської ТГ і будуть використані за призначенням – на потреби воїнів-земляків.

Фото без опису Фото без опису

«Наша сила у нашому єднанні! Тож об’єднуймо зусилля заради Перемоги. Допоки ми разом – нас не здолати ворогам!» - прокоментував міський голова Ігор Цибровський, дякуючи  всім причетним за участь та підтримку доброчинних ініціатив, які відбуваються в Жашківській громаді.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь