Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Живі, поки пам’ятаємо!

Дата: 12.04.2024 10:07
Кількість переглядів: 925

Кожна згадка та відзнака Героїв-земляків, які віддали життя за Україну, має особливу цінність для їхніх родин та усієї Жашківської громади.

Фото без опису

Днями іще одного нашого мужнього воїна відзначили державною нагородою, але, на жаль, посмертно…Відповідно до Указу Президента №777, Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено нашого земляка Віталія Ваганова з Жашкова. Почесну відзнаку за сина отримала його мама Галина Дмитрівна у м. Умань.

Фото без опису Фото без опису

Ваганов Віталій Валентинович (8.11.1981 р.н.) без вагань пішов захищати Україну, коли настав його час. Був номером обслуги кулеметного відділення кулеметного взводу стрілецької роти стрілецького батальйону в. ч. А 0693. Гідно виконував свій військовий обов’язок і до останнього подиху лишився вірним Військовій присязі.

4.10.2023 Віталій Ваганов, виконуючи бойове завдання, загинув –  поблизу населеного пункту Кучерів Яр Донецької обл. Вдома на нього чекали батьки, брат, сестра, рідні, але зустріч мала би бути іншою… На жаль 11.10.23  Віталій Валентинович повернувся додому на щиті та знайшов останній спочинок на Алеї Слави міського центрального кладовища.

Фото без опису Фото без опису

«За подвигами українських Героїв стоять їхні матері. Дякуємо Галині Дмитрівні за виховання справжнього патріота України та в її особі всім матерям за жертовність і стійкість. Ми в неоплатному боргу перед полеглими воїнами. Пам’ять про них не має згаснути!» – прокоментував голова Жашківської громади Ігор Цибровський.

Навіки слава Героям і доземний уклін матерям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь