A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

КОМАНДА «БОЙОВІ ЕКОМУРАХИ» Соколівського опорного ліцею НА ХАКАТОНІ «VOLUMNEENS» У ЛЬВОВІ

Дата: 09.04.2024 12:45
Кількість переглядів: 293

Фото без опису 

Волонтерство – це не лише важлива складова громадського активізму, але й цінний навчальний і виховний досвід для молоді. Учні, які беруть участь у волонтерських акціях, навчаються розуміти потреби й проблеми свого оточення, розвивають емпатію та почуття відповідальності задля змін у своєму середовищі. 
Українська Волонтерська Служба разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні зорганізували  активність – хакатон «VolunTEENS» – це можливість для тебе та твоєї команди втілити волонтерський проєкт своєї мрії.
Заявки на участь в цьому заході приймалися упродовж березня цього року. Надзвичайно приємно, що з-поміж них було відібрано й команду з Жашківської МТГ «Бойові ЕКОмурахи» Соколівського опорного ліцею, яку запрошено до волонтерських ініціатив, що проходили у Львові 5 – 7 квітня. Учасників супроводжувала вчитель інформатики Альбіна Іванова.

Фото без опису Фото без опису
Наші учасники знайомились з іншими командами, яких було 16 з усієї України. Засвоювали основи волонтерства та командної роботи, а також мали відмінну можливість познайомитись із своїм ментором – досвідченим волонтером, який допомагав та координував їхнє навчання, та продовжуватиме координувати упродовж наступних 2-х місяців до реалізації задуманого проєкту. 
Також було окреслено ідею, що спрямована на цифровизацію умінь, навичок учнів 4-7 класів.

Фото без опису
Під час цієї поїздки-подорожі наші юні волонтери визначили для себе основну ціль: посилити спроможність місцевих ініціатив та розширити можливості молодіжних активістів, як лідерів, які можуть об’єднувати проактивну молодь громади заради добрих справ.
Щиро вітаємо ініціативну соколівську команду, а також наставників і керівників з початком нової справи та бажаємо подальших успіхів у її реалізації!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь