A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Спалили «опудало зла» та задонатили на ЗСУ (ВІДЕО)

Дата: 03.04.2024 12:21
Кількість переглядів: 483

 Масницю зустрічаємо – ЗСУ допомагаємо! – за такого лейтмотиву у Жашкові проходив благодійний фестиваль-ярмарок, ініційований та організований з метою збору коштів для потреб української армії працівниками КЗ «Жашківський МБК» та його філій під керівництвом відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.
 

 Захід був наповнений розмаїттям художніх номерів завдяки аматорам вокального, хореографічного та драматичного жанру. Зокрема: Народного аматорського жіночого вокального ансамблю «Жашківчанка», Народного аматорського фольклорно-обрядового колективу «Спадщина», вихованців клубного формування «Вокальне мистецтво», хореографічних колективів «Веселка», «Onyx» та «Едем», колективів художньої самодіяльності Хижнянської, Острожанської, Вороненської та Пугачівської філій.
 

 Благодійний ярмарок організований за підтримки Пугачівської, Бузівської, Леміщиської, Марійківської, Сорокотязької, Вільшанської, Житницької, Конельськохутірської, Конельськопопівської та Олександрівської філій КЗ «Жашківський МБК», а безпрограшна дитяча лотерея – за підтримки підприємців Куровського В., Волицької О., Осадчої Н..
 

 Спільними зусиллями вдалося зібрати 15 700 грн, які перераховані на благодійний рахунок і будуть спрямовані на закриття потреб бригад військових частин, які звертаються за допомогою у технічному підсиленні. 
 

 Кожний внесок у спільну справу – важливий і цінний. Тому щира вдячність всім причетним за участь і підтримку доброчинних ініціатив, які відбуваються на території Жашківської громади
 

 Пам’ятаймо кому ми завдячуємо можливістю жити, працювати, творити та виховувати дітей. І разом наближаймо Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь