Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Міський голова Ігор Цибровський нагороджений Всесвітнім Орденом «Золотої Зірки культурна дипломатія» (ВІДЕО)

Дата: 27.03.2024 16:12
Кількість переглядів: 455

««Війна завжди закінчується. Мир повертається. Та суспільство повинно запам’ятати тих, хто вносив вагомий внесок у народну дипломатію, особливо на фоні воєнних труднощів. Нагороди та почесні звання, отримані під час війни, спонукають і дають надію, натхнення на створення ліпшого світу, де воєнні конфлікти стають минулим, а мир і розуміння переважають.»» За таким принципом провадять свою діяльність представники міжнародного проєкту Культурної (Народної) дипломатії в Україні, відшуковуючи та визначаючи осіб, які в ці буремні часи гідно тримають тил, відстоюють національні цінності, пропагують українську культуру і докладають зусиль до розвитку різних сфер діяльності у порозумінні з народом, тим самим підтримуючи престиж України у світі та зміцнюючи культурне співробітництво з іншими країнами. 
 

 За тривалим спостереженням експертної ради та проведеним незалежним оцінюванням діяльності міського голови Ігоря Цибровського, як управлінця Жашківською територіальною громадою, його було представлено до нагороди  Всесвітнім Орденом «Золотої Зірки культурна дипломатія» в номінації «Громадська дипломатія». Урочисту  місію вручення почесної міжнародної відзнаки здійснили на черговому засіданні виконавчого комітету Жашківської міської ради – Голова Ордену «Народна дипломатія» в Україні Юрій Радченко та наш земляк, уродженець с. Тихий Хутір, а нині представник наукової еліти України Володимир Піддубний.
 

 Цей Орден – не лише символ визнання заслуг та персонального внеску нагородженого у спільну скарбницю культурних цінностей цивілізації, а й знак приналежності до спільноти найсвітлішої та найдіяльнішої частини сучасного людства. Бажаємо Ігорю Цибровському гідно нести мандат Народного дипломата в Україні та за її межами і залишатися вірним зобов’язанням працювати на користь Жашківської громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь