A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Тетерівці традиційно розіграли волейбольний кубок пам’яті П.П. Дзьоми

Дата: 25.02.2024 14:31
Кількість переглядів: 566

Фото без опису

Час летить нестримно… Проте світлі спогади про людину, яка чесно й гідно прожила своє життя, назавжди залишають по собі плоди її добрих справ. Саме таким залишається в пам’яті рідних, друзів, знайомих, односельців Павло Дзьома із с. Тетерівка. Майстер спорту, відомий педагог і тренер понад 40 років присвятив фізкультурі та спорту. За його життя в селі постійно проводились змагання з легкої атлетики, волейболу, баскетболу, футболу, гандболу. Команди під його наставництвом ставали чемпіонами району та області.

Фото без опису

11 років тому у с. Тетерівка, за ініціативи родини та друзів, започаткували відкритий волейбольний турнір, присвячений пам’яті відданого своїй справі вчителя. У Жашківській громаді, до складу якої увійшла й Тетерівка, шанують традиції кожного села, надто, коли вони спрямовані на розвиток спорту та фізичного виховання. Тому спеціалістом відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради Костянтином Зволінським у співпраці з директором Тетерівського ліцею Людмилою Наумчук та вчителем з фізичного виховання Петром Ковальчуком продовжують славну традицію, якій не зрадили і цьогоріч.

Фото без опису

Розіграли перехідний волейбольний кубок пам’яті П.П. Дзьоми 23 лютого на базі Тетерівського закладу освіти. Під час урочистого відкриття присутні поділились теплими спогадами про видатну особистість свого краю та вшанували його пам’ять хвилиною мовчання. Цього разу змагання проходили між командами юнаків і дівчат місцевого ліцею. У підсумку, як завжди, визначились призери та переможці, які були нагороджені кубками та медалями ВКМПСТ міської ради. Тетерівці вкотре довели, що людина живе доти, доки її пам’ятають, а такі заходи залишаються часточкою історії, яку цінуватимуть і продовжуватимуть.

Фото без опису

«Спорт завжди об’єднує, а повага до нього з’являється завдяки відданим справі педагогам. Шана та вдячність всім, хто дбає про спортивний розвиток дітей – майбутнє України та нашої громади!» - прокоментував міський голова Ігор Цибровський.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь