A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Учень Мистецької школи – у п’ятірці стипендіатів голови Черкаської ОВА

Дата: 12.02.2024 17:02
Кількість переглядів: 38

З метою підтримки та стимулювання талановитих дітей, які мають високий рівень освітніх здобутків, кілька років тому заснована стипендія голови  Черкаської ОДА, яку щороку отримують 5 кращих учнів області. Обирає стипендіатів спеціальна комісія з урахуванням їхніх особистих досягнень у навчальних, науково-дослідних, літературно-мистецьких, музичних і спортивних справах.  В цю п’ятірку цього року потрапив і наш земляк – учень відділу народних інструментів КЗ «Мистецька школа» Жашківської міської ради Артур Андрікевич.

Фото без опису

Артур навчається у Мистецькій школі по класу гармоніки у першому класі середнього (базового) підрівня загальномистецького спрямування, а також у другому класі початкового підрівня по класу баяна. Опановує й барабани, ударну установку, кахон та гітару. Вчиться писати обробки народної музики та грає складним дзеркальним способом на новому конструктивному кріпленні гармоніки, який винайшов його викладач Іван Сухий.

Артур – лауреат 30 Всеукраїнських та Європейських конкурсів, володар Гран-прі, активний учасник культурних заходів в Жашківській МТГ. За роки навчання у Мистецькій школі юний віртуоз має високі досягнення у своїй діяльності.

Тож відповідно до розпорядження Черкаської ОВА №16 від 18.01.2024 р., хлопцеві призначена стипендія в розмірі двох прожиткових мінімумів строком на календарний рік.

Вітаємо нашого стипендіата та бажаємо рухатись тільки вперед!

Дякуємо Івану Сухому та усьому викладацькому складу КЗ «Мистецька школа» за творчий розвиток молодого покоління Жашківської громади та вагомі здобутки на мистецькому шляху!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь