Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Омельченко М.Ю. віднині захищатиме сім'ю та Україну з небес (ВІДЕО)

Дата: 25.01.2024 23:08
Кількість переглядів: 740

 Його молоде життя жорстоко обірвала війна…
 25 січня Жашківська громада провела в останню дорогу земляка, який служив вірою і правдою Україні та її народу. 

 Омельченко Михайло Юрійович (22.11.1985 р.н.) – народився та виріс у с. Тетерівка. Пройшов строкову військову службу, повернувся на малу батьківщину, де й будував своє подальше життя. Працював водієм в місцевому колгоспі та інших приватних підприємствах Жашківщини. У 2007 р. одружився з односельчанкою Майєю, у щасливому шлюбі з'явилися син Олександр і донечка Марійка, яких Михайло Юрійович любив над усе, власне як і свою родину, про яку дбав та оберігав. 
 

 У розпал повномасштабного російського вторгнення на українські землі, у червні 2022 р. солдат Омельченко став на захист територіальної цілісності та незалежності держави. Старший водій автомобільного відділення автомобільного взводу автомобільної роти автомобільного батальйону підвозу матеріально-технічних засобів в.ч. А1744 проявляв мужність, відповідальність і патріотизм під час виконання службових завдань. Але на жаль не витримало серце молодого захисника усього пережитого і побаченого. Воно зупинилося занадто рано…23.01.2024р.
 

 Він мав би жити, працювати, виховувати дітей, радіти кожному дню, але кривава війна знищила всі плани. Не відчують більше тепла його обіймів батьки, дружина, діти, рідні. Жахлива втрата зруйнувала і їхні життя.  Розділяють невимовний біль з близькими міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат виконкому Жашківської міської ради.
 

 Ангелом-охоронцем Михайло Омельченко стане для Жашківської громади та усієї України.
 

 Його вірність Військовій присязі слугуватиме подвигом для майбутніх поколінь.
 Вічна та світла пам'ять Герою…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь