A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Увага! Безоплатне навчання для ветеранів, учасників бойових дій та членів їх сімей, які зацікавлені у започаткуванні чи розвитку власної справи

Дата: 19.01.2024 09:02
Кількість переглядів: 755

Фото без опису

Черкаська обласна військова адміністрація  спільно з установою «Черкаська агенція регіонального розвитку» запускає програму «Школа грантової майстерності для ветеранів та учасників АТО». Основною метою програми є залучення ветеранів, учасників бойових дій або членів їх сімей, які зацікавлені у започаткуванні чи вдосконаленні власної справи та потребують необхідних знань, навичок і практичної підтримки для їхнього підприємницького розвитку.

Учасники отримають навички, як визначити та перетворити свою ідею у підприємницький проєкт, вміння писати та презентувати бізнес-план, вивчать методи залучення  фінансування для відкриття бізнесу, а також отримають інформацію щодо актуальних грантових можливостей. Крім того, учасникам буде представлено інноваційні підходи та методи з ефективного просування їхньої бізнес-ідеї.

Для того, щоб взяти участь у програмі, потрібно до 26.01.2024 звернутися до відповідального спеціаліста відділу ЦНАП  виконкому Жашківської міської ради, в каб. №3.  
Довідки за тел. 0660692291.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь